Waarom een goedkope krabpaal?

Een goedkope krabpaal is de ideale oplossing voor katten die krabben aan uw meubelen. Een krabpaal aanschaffen is namelijk een verstandige optie die geheel ten goede komt van de levensduur van uw meubelen. Naast uzelf zal uw kat het ook waarderen als krabpalen kat in huis wordt geplaatst. Uw kat kan zich dan namelijk helemaal uitleven!

Bekijk hier ons krabpalen assortiment

Goedkope krabpaal kopen?

Het krabben aan meubelstukken zit in de natuur van de kat, dit zal uw kat vroeg of laat dus gegarandeerd gaan doen. Belangrijk is om dit krabgedrag voor te zijn met de aanschaf van krabpalen kat. De kans wordt dan namelijk aanzienlijk verkleind dat uw kat gaat krabben aan bijvoorbeeld uw stoelen, bank of andere meubelstukken. Er zijn verschillende gedragsredenen waarom een kat krabt. Een van de voornaamste redenen is dat de kat een territoriaal dier is. Door te krabben verspreiden de katten namelijk een geur zodat ze hun gebied markeren ten opzichte van andere katten. Ook krabben katten om zich te ontdoen van hun oude nagelhoezen, en zo hun nagels scherp en gezond te houden. Door een goedkope krabpaal aan te schaffen geeft u de kat dus ook echt zijn eigen plekje!

Ten slotte is het voor uw kat belangrijk dat hij zijn gewicht en conditie op pijl houdt. Dit is vooral belangrijk voor katten die niet vaak buiten komen. Door de aanschaf van een goedkope krabpaal kan uw kat de wildebras in zichzelf naar boven halen door flink te klimmen en te klauteren.

Hoe kies ik de juiste krabpalen kat voor mijn katten?

Er zijn veel verschillende soorten krabpalen kat, maar welke is nou de juiste voor uw kat? Er zijn een aantal vuistregels om te kijken welke goedkope krabpaal bij uw kat past. Zo moet u de lengte van de kat aanhouden als deze zich in gestrekte houding bevind. Een kat moet namelijk wel gestrekt aan de krabpalen kat moeten krabben. Het gedrag van uw kat speelt ook een belangrijke rol, als uw kat namelijk houdt van klimmen en klauteren volstaat een hogere goedkope krabpaal natuurlijk meer dan een wat kleine goedkope krabpaal. Een kleine goedkope krabpaal kan wel weer goed gebruikt worden bij een kleine kat die over het algemeen wat minder actief is. Als uw kat graag in een afgesloten omgeving zijn dutjes doet, dan is een goedkope krabpaal met een afgesloten slaapruimte de beste optie.

Een uitgebreid assortiment krabpalen.

Voor elke kat hebben wij wel een bijpassende kattenpaal. Van verschillende design krabpalen tot een kattenpaal voor de grotere kattenrassen zoals de Maine Coon. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een wat kleinere kattenpaal.

Voor allerlei andere accessoires voor uw kat kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Zo hebben wij ook kattenzakken, krabplanken, kattenspeeltjes en allerlei diverse kattenspeeltjes. Zo bent u voor al uw kattenspullen bij ons in vertrouwde handen.
Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd!

Natuurlijk leveren wij alleen kattenpalen van hoogwaardige kwaliteit materiaal, zodat u zeker weet dat uw kattenpaal een lange levensduur behelst. Doordat al onze kattenpalen vanuit eigen magazijn geleverd worden, kunnen wij een zo snel mogelijke levering realiseren. Als u uw kattenpaal besteld op werkdagen voor 17:30, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heeft u deze normaliter de volgende dag in huis! En bij een bestelling vanaf €50,- komen de verzendkosten te vervallen. Achteraf betalen is natuurlijk ook geen probleem.

Voor vragen of een passend advies kunt u gerust contact met ons opnemen!

Bekijk hier ons krabpalen assortiment