Waarom nou kattenkrabpalen?

Bekijk hier ons krabpalen assortiment

Het zit nu eenmaal in de natuur van een kat, hij krabt aan banken, stoelen en andere meubelstukken. Maar wat kunt u hieraan doen? Kattenkrabpalen zijn de oplossing! Zo gaan uw eigen meubelen langer mee, en geeft u ook de kat zijn eigen plekje in huis.

Door kattenkrabpalen aan te schaffen wordt de kans dat uw kat gaat krabben aan verschillende meubelstukken dus aanzienlijk verkleind! Een kat heeft namelijk verschillende redenen om te gaan krabben. Een kat moet zich namelijk regelmatig ontdoen van zijn oude nagelhoezen, dit doet uw kat om zijn nagels scherp en gezond te houden. Maar ook om territoriale redenen gaat uw kat krabben, als hij krabt aan uw meubelen of andere voorwerpen laat dit namelijk een bepaalde geur achter waarmee hij zijn persoonlijke ruimte markeert. Door kattenkrabpalen aan te schaffen geeft u de kat dus echt zijn “eigen plekje”.

Natuurlijk is het voor uw kat ook belangrijk dat deze zijn conditie en gewicht op peil weet te houden, dit is vooral belangrijk als uw kat niet of zelfs helemaal niet buiten komt. Met kattenkrabpalen kan uw kat lekker klimmen en klauteren en hierdoor zijn gewicht en conditie bijhouden en dus voldoende lichaamsbeweging krijgt.

Wat is de juiste kat krabpaal voor uw kat?

Belangrijk bij het uitzoeken van een kat krabpaal is het formaat van uw eigen kat. De lengte van de krabpaal moet minimaal even lang zijn als de lengte van uw kat als deze gestrekt is. Ook speelt gewicht een belangrijke rol, de kattenkrabpalen moeten namelijk niet kunnen kantelen door het gewicht van uw kat. Te

Kattenkrabpalen kopen?

n slotte kunt u nog denken aan het slaapgedrag van uw kat. Als uw kat prefereert om op hoogte te slapen kunt u beter denken aan een hogere krabpaal. Mocht uw kat op een wat lagere of beschutte plaats zijn dutjes doen, dan kunt u denken aan een kleine of middelgrote krabpaal met een eventueel afgesloten slaapruimte.

Een uitgebreid assortiment krabpalen.

Er bevinden zich vele soorten kattenkrabpalen in ons assortiment. Zo hebben wij voor elke kat de geschikte kat krabpaal. Zo hebben wij verschillende design krabpalen, voor de grotere kattenrassen hebben wij de Maine Coon krabpaal. Maar ook voor een simpele kleine krabpaal kunt u bij ons terecht! Zo hoeft u nooit zonder geschikte kattenkrabpalen te zitten. Naast verschillende soorten krabpalen bieden wij ook diverse katten accessoires aan zoals kattenzakken, kattenspeeltjes en krabplanken.

Hoogwaardige kwaliteit kat krabpaal, snel geleverd!

Natuurlijk bent u bij ons in vertrouwde handen bij de aanschaf van uw kattenkrabpalen, wij leveren namelijk alleen een hoogwaardige kwaliteit katten krabpaal.

Al onze krabpalen zijn uit eigen magazijn geleverd, zodat wij een zo snel mogelijke levering kunnen realiseren. Bij een bestelling op werkdagen voor 17:30 wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en normaliter heeft u uw bestelling dan de volgende dag al in huis! Bij een besteding vanaf €50,- vervallen de verzendkosten en natuurlijk is het mogelijk om achteraf te betalen.

Wilt u graag advies? Of twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier ons krabpalen assortiment