Kattenmeubels

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

13 artikel(en)

per pagina

1

13 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een kattenmeubel?

Een kattenmeubel is steeds meer een onmisbaar artikel geworden in het huishouden van de meeste kattenbezitters. Want wie wil er nou niet een leuke en speelse omgeving creëren voor zijn of haar kat? Simpelweg iedereen! Wij hebben speciaal voor jou een uitgebreid aanbod aan verschillende kattenmeubels geselecteerd! Zo vind je altijd een kattenmeubel naar jouw smaak!

Kattenmeubels zijn er in verschillende soorten, maten en designs verkrijgbaar. Om te beginnen zijn er kattenhuizen. Een ware toevoeging aan uw interieur door de verschillende mogelijke designs. Naast kattenhuizen zijn er onder de categorie kattenmeubels ook kattenmanden, kattenhangmatten, kattenkussens, kattenzakken en kattenluiken! Een breed assortiment aan artikelen voor jouw kat!

Kattenmeubels, geschikt voor elke kat!

Omdat een kat nu eenmaal aan banken en andere meubelstukken krabt, is het verstandig om een krabpaal aan te schaffen. Zo bespaart u niet alleen de levensduur op uw eigen meubelen, maar creëert u ook een persoonlijke plek voor uw kat.

Een kat is een territoriaal dier en heeft hierdoor de eigenschap om zijn gebied te markeren met een geur. Door
te krabben verspreiden katten deze geur. Ook krabt een kat om zich te ontdoen van zijn oude nagel hoezen. Zo houdt de kat zijn nagels scherp en gezond. Door een stevige krabpaal katten aan te schaffen heeft de kat dus een vast plekje om zijn nagels aan te scherpen en te onderhouden.
Een kattenkrabpaal is ook een middel om overgewicht en andere gewichts problemen tegen te gaan, en hiermee natuurlijk ook de conditie van uw kat op peil te houden. Dit is vooral belangrijk wanneer uw kat niet vaak buiten komt. Want door middel van onze stevige krabpaal kat komt uw kat aan zijn dagelijkse portie lichaamsbeweging

Welke kat past bij welk kattenmeubel?

Elke stevige krabpaal is niet altijd even geschikt voor elke kat, de grootte van de kat is hierbij een belangrijke factor. Een kat moet zich namelijk gestrekt kunnen krabben aan de kattenkrabpaal.
Ook de voorkeuren van uw kat kunnen meegenomen worden in het uitzoeken van een geschikte kattenkrabpaal. Als uw kat namelijk de voorkeur heeft om op hoogte te slapen en veel te klimmen, volstaat een hoge kattenkrabpaal. Is uw kat wat minder actief, dan is een kattenkrabpaal van middelgrote hoogte ook prima.

Ook is het goed om op te letten of uw kat het liefst op een open plek slaapt of juist afgesloten. In het laatste geval hebben wij ook krabpalen met een afgesloten slaapruimte zodat uw kat zich heerlijk veilig voelt. Gewicht is ook belangrijk, de krabpalen voor katten moet natuurlijk niet omvallen als uw kat aan het klimmen en klauteren is.

 

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.