Kattenmeubels

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 15 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Artikelen 1 tot 15 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Kattenmeubel voor uw kat kopen?

In ons brede assortiment hebben we verschillende soorten krabmeubels voor uw kat! Als u namelijk een kat in huis heeft is een degelijk kattenmeubel een absolute vereiste. Wij bieden u verscheidene soorten krabpalen, kattenmeubels, krabplanken en nog veel meer benodigdheden voor uw kat!

Aangezien wij verschillende soorten kattenmeubels hebben opgenomen in ons huidige assortiment is er gegarandeerd iets dat bij u past en bij u en uw kat! Omdat iedere kat anders is, heeft ook iedere kat een ander soort kattenmeubel nodig. Wij, als specialist in kattenmeubels, begrijpen dit als geen ander. Wij geven u hier daarom een gepast advies op basis van onze kennis over katten en alle kattenbenodigdheden. Om te beginnen is het zeer belangrijk om het kattenmeubel af te stemmen op de behoeften van uw kat door dit alvorens eens te onderzoeken. Over het algemeen houden katten bijvoorbeeld van veel en lang slapen. Dan is het wel zo prettig als u een kattenmeubel aanschaft met een comfortabele slaapplek waar uw kat lekker kan uitrusten. Het is natuurlijk onwijs vervelend als uw kat uw meubilair kapot maakt, maar gelukkig kan een goed krabmeubel dit voorkomen. U zult daarnaast ook merken dat een kat prettiger gedrag vertoont als hij voorzien wordt in, onder andere, zijn krabbehoeften.

Verschillende soorten katten meubels!

Het bekendste kattenmeubel is natuurlijk wel de krabpaal die is voorzien van één of meerdere krabstammen. Een krabpaal vervult namelijk meerdere behoeftes van uw kat, zo is bijvoorbeeld het krabben aan een krabstam voor uw kat een zeer belangrijk aspect om gelukkig en vitaal te blijven. Hierdoor onderhouden ze namelijk hun nagels om deze zo gezond en scherp te houden. Daarnaast biedt een krabpaal ook de mogelijkheid voor uw kat om zich helemaal uit te kunnen strekken. Door middel van het rekken en strekken blijven de spieren van de kat soepel.

Door te krabben bakent een kat ook zijn territorium af door de krabpaal te markeren met zijn geur. Een kat heeft in zijn voetzolen namelijk geurklieren zitten die een bepaald feromoon afgeven door wanneer ze krabben aan de krabpaal. Door de geur is het kattenmeubel gemarkeerd en wordt dit beschouwd als de veilige omgeving van uw kat. Zodoende maakt uw kat vervolgens steeds vaker gebruik van het kattenmeubel.

In ons assortiment hebben wij ook grote krabpalen die voorzien zijn van meerdere verdiepingen. Heeft u bijvoorbeeld een kat met veel energie die er daarnaast ook nog eens van houdt om te klimmen en klauteren? Dan is een grote krabpaal met meerdere verdiepingen en speelmogelijkheden een zeer goede uitkomst. Veel van onze kattenmeubels bevatten een prettige slaapplek waar uw zicht kan terugtrekken om zo goed uit te kunnen rusten van een drukke dag. Zo hebben onze krabtonnen vaak meerdere schuilplekken met zijdezacht pluche voor optimaal comfort. Daarnaast hebben onze krabtonnen ook een zeer groot kraboppervlakte gemaakt van sisal. Bovenop de krabton kunnen ze ook heerlijk liggen of zitten en zo het overzicht behouden, want ook dat is iets waar katten erg van houden.

Naast vele kattenmeubels hebben wij in onze collectie ook nog verschillende soorten kattenzaken in verschillende kleuren. Waarschijnlijk weet u als geen ander hoe vermakelijk een enkele kartonnen doos van zijn voor uw kat. Soms heeft uw kat namelijk niet veel nodig om gelukkig te zijn en dat is ook precies de reden waarom een kattenzak een goede toevoeging is. In de kattenzak kan uw kat namelijk heerlijk tot rust komen en lekker relaxen wanneer hij daar de behoefte aan heeft.

Over relaxen gesproken, onze kattenhangmatten zijn ook een ideaal kattenmeubel voor uw kat. De kattenhangmat kunt u namelijk aan de radiator hangen, zo kan uw kat lekker slapen bij de verwarming in een comfortabele hangmat en ook nog eens uit het raam kijken. In ons huidige assortiment bieden wij u ook krabplanken die u makkelijk aan de muur kunt bevestigen. Aan deze krabplank kan uw kat zorgeloos krabben en het neemt tegelijkertijd minder ruimte in dan en grote krabpaal.

Maak het krabmeubel onweerstaanbaar voor uw kat

Ook katten moeten wennen aan de veranderingen die plaatsvinden in hun omgeving. Dus er is nog geen reden tot paniek wanneer uw kat nog helemaal geen interesse lijkt te tonen in het spiksplinternieuwe katten meubel. Het is iets wat vaker voorkomt bij vele katten, maar desalniettemin hebben wij daar wel een gepaste oplossing voor, speciaal voor u.

Als u een kat heeft dan heeft u hoogstwaarschijnlijk wel eens een artikel gelezen over het bekende Catnip dat in het Nederlands ook wel Kattenkruid wordt genoemd. Kattenkruid (catnip) is een kruid dat in bijvoorbeeld kruidenthee wordt gebruikt voor de bevordering van de spijsvertering en het zit ook in verschillende geneesmiddelen.

Kattenkruid is niet enkel lekker in de thee, het kan ook wat voor uw kat betekenen! Katten voelen zich doorgaans namelijk heel sterk aangetrokken tot de geur van Catnip en krijgen hier een euforisch gevoel van dat ongeveer enkele minuten aanhoudt.

Omdat katten zich zo erg aangetrokken voelen tot catnip hebben wij in ons assortiment Catnip Spray om op kattenmeubels te gebruiken. Als een kat merkt dat er Catnip op het nieuwe krabmeubel zit zal hij dit in eerste instantie gaan onderzoeken. Vervolgens kunnen er verschillende reacties plaatsvinden bij de kat zoals niezen, rollen, spinnen en nog meer vreemde gedragingen. Naast deze vreemde gedragingen ziet de kat er doorgaans gelukzalig uit en doet dit een beetje denken aan een gedrogeerde reactie. Om het nieuwe kattenmeubel interessant en leuk te houden voor uw kat raden wij aan om het krabmeubel eens per week in te spuiten met Catnip Spray.

Het is trouwens zo dat niet elke kat hetzelfde reageer op Catnip en dat is genetisch bepaald. Naast het feit dat Catnip heel erg handig is voor krabpalen is Catnip ook een goed beloningsmiddel dat u ook kunt gebruiken op kattenspeeltjes.

Wat is de beste plek voor het kattenmeubel?

De mate waarin uw kat gebruik maakt van het kattenmeubel is ook afhankelijk van de plaats waar hij staat. Daarom is de plek die u voor ogen hebt misschien niet de beste plek voor uw kat. Achter het plaatsen van het krabmeubel zit namelijk wel degelijk een gedachte. Uw kat zal het meest frequent gebruik van van de krabpaal als deze geplaatst wordt in de loop. In de eerste plaats is het handig voor u om te onderzoeken welke routes in huis het meest worden bewandeld aangezien uw kat ook gebruikmaakt van dezelfde routes. Vervolgens kunt u het krab meubel het beste plaatsen langs de looproute om zo te waarborgen dat uw kat vaak gebruik zal maken van het meubel.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.