Kattenzakken

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

10 artikel(en)

per pagina

1

10 artikel(en)

per pagina

1

Kattenzakken

Om een kat een comfortabele rustplek te geven kunt u natuurlijk ook gaan voor een kattenslaapzak! Katten zijn namelijk niet altijd kieskeurig, zo kunnen ze zich bijvoorbeeld ook uren vermaken met een kartonnen doos. Maar zo’n kattenzak biedt natuurlijk iets meer slaap comfort! Bij ons zijn alle kussens voor de kattenzakken in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo zijn er kattenzak kussens in het rood en lichtbruin, maar ook in paars en roze. Er zijn dus verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur. Zo kiest u altijd een kattenzak die geheel aan uw smaak voldoet! De kattenzakken zijn tevens gemaakt van recyclebaar materiaal.

Heerlijk uitrusten

Nu lijken katten ogenschijnlijk luie dieren, maar dat is lang niet altijd het geval. Van nature zijn ze namelijk ook hartstikke energiek en bewegen ze veel! Waarschijnlijk heeft u ook zo’n kat die het liefste overal in klimt. Na zo’n intensieve klim sessie, kunt u zich waarschijnlijk ook wel voorstellen dat het voor een kat ook fijn is om daarna lekker uit te rusten.

Daarnaast kost de spijsvertering van een kat ook veel energie. Om de spijsvertering goed te laten verlopen heeft een kat dus voldoende slaap nodig.

Wist u dat katten wel 16 of 20 uur per dag kunnen slapen? Ze doen dan wel meer dutjes. Als een kat namelijk een dutje doet, hoort hij nog wel alles om zich heen. U kent het wel, er is een geluid en de slapende kat draait zich meteen om. Natuurlijk slapen katten soms ook echt diep, ze hebben dan zelfs wel eens kattendromen! Als katten uitrusten wisselen ze dan ook tussen dutjes en echt diep slapen. Katten gaan ook meer slapen naarmate ze ouder worden.

Kattentunnels

Binnen de categorie kattenslaapzakken hebben we ook kattentunnels! In deze tunnel kan uw kat lekker spelen! De tunnel stimuleert de drang om te spelen. Uw kat kan zich ook lekker verstoppen in de tunnel.

Andere kattenbenodigdheden

Naast alle soorten krabpalen en andere kattenmeubels hebben wij natuurlijk nog veel meer kattenbenodigdheden in ons assortiment! Zo hebben we leuke speeltjes waar de kat mee kan spelen maar ook kattenbakken, hangmatten en krabtonnen. Dus kijk eens verder en ontdek wat nog meer aansluit bij de behoeften van uw kat!

Wij hebben ook catnip spray! En dit is ideaal als beloningsmiddel en om uw kat kennis te laten maken met een nieuw kattenmeubel. Katten krijgen namelijk een euforisch gevoel van catnip. Ze voelen zich dus erg aangetrokken tot het kattenkruid. Het is overigens niet schadelijk of verslavend voor uw kat.

Naast een rustplek is een plek om te krabben ook zeer belangrijk voor een kat. Een kat heeft namelijk de behoefte om te krabben, dus is het wel zo fijn als hier ook de gelegenheid toe is. En dan natuurlijk gelieve niet de bank of uw nieuwe tapijt! Om dat te voorkomen is een krabpaal noodzakelijk.

Katten krabben om hun nagels te ontdoen van oude nagelhoezen. Het krabben draagt daarom bij aan gezonde nagels! Katten krabben ook om hun territorium af te bakenen. In hun voetzolen zitten namelijk geurklieren. Door het krabben komt deze geur vrij. Zo weet de kat dat dit zijn territorium is. Hierdoor maakt de kat vaker gebruik van zijn krabpaal, simpelweg omdat het een veilige plek voor ze is. Onze krabpalen zijn voorzien van robuuste vezels als sisal. Hier kan uw kat naar hartelust aan krabben.

Heeft u een actieve kat in huis? Die houdt van klimmen en spelen? Dan is het verstandig om een krabpaal aan te schaffen met speelmogelijkheden en meerdere plateaus. En hoe groter de krabpaal, hoe meer van deze opties erop zitten! En groter kan natuurlijk ook in de hoogte, zo bespaart u tegelijkertijd ruimte.

Soorten krabpalen

In ons assortiment hebben we vele soorten krabpalen. Er is voor ieder wat wils! Het is echter wel een goed idee om u even te verdiepen in de behoeften van uw kat. Als u weet wat uw kat nodig heeft kunt u daar de krabpaal op afstemmen! Heeft u een kat die veel slaapt? Dan is het handig om een krabpaal te hebben met een kattenhuis. Hier kan de kat zich dan rustig terugtrekken.

Heeft u een kat die erg actief is? Dan is een krabpaal met meerdere plateaus een goed idee. Zo kan de kat lekker klimmen. Ook hebben wij krabpalen met diverse speeltjes eraan. Hier kan een actieve kat zijn energie goed in kwijt!

En natuurlijk hebben we ook krabpalen met een andere look. Zo hebben we krabpalen met allerlei soorten pluche. Maar we hebben ook krabpalen met vilt of jute! Elke krabpaal heeft zijn eigen, unieke uiterlijk. Dus kijk eens wat het beste past bij u en uw geliefde kat!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.