Kattenzakken

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

8 artikel(en)

per pagina

1

8 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een kattenzak?

Een leuke plek voor uw kat hoeft niet altijd extreem luxe te zijn. Katten vinden namelijk een papieren doos of zak vaak net zo comfortabel liggen als een krabpaal of een kattenhangmat. Maar om er zeker van te zijn wordt bij elke kattenzak een kussen geleverd. Zo weet u zeker dat uw kat in comfort zijn slaap kan houden! Bij ons zijn alle kussens voor de kattenzakken in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo zijn er kattenzak kussens in het rood en lichtbruin, maar ook in paars en roze. Er zijn dus verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur. Zo kiest u altijd een kattenzak die geheel aan uw smaak voldoet!

Kattenzakken zijn tevens beter voor het milieu dan bijvoorbeeld kattenhangmatten en andere speelattributen voor katten. Deze kattenzak is namelijk geheel recyclebaar! Door een kattenzak aan te schaffen bent u dus eigenlijk heel milieubewust bezig!

Krabpalen!

Naast een kattenzak kan het verstandig zijn om over te gaan op de aanschaf van een krabpaal. Vroeg of laat zal uw kat namelijk krabgedrag gaan vertonen. Het zou natuurlijk jammer zijn dat dit krabben ten koste zou gaan van bijvoorbeeld uw tafel, bankstel of dressoir. Vaak begint dit krabben als de kat aan het opgroeien is. De nagels van uw kat die groeien en zijn nagelhoezen gaan verslijten. Om de nagelhoezen van zijn nagels te krijgen krabt uw kat hevig aan allerlei voorwerpen bij uw thuis. Het is aan te raden om de aanschaf van de krabpaal in gang te zetten alvorens de kat in huis wordt gehaald.

Niet alleen de groeiende nagels van uw kat geven krab reacties. Ook het afbakenen van het territorium gebeurt door middel van het bekende krabben. Er zitten namelijk speciale geurzakjes verwerkt in de voetzool van uw kat. Door te krabben laat deze een specifieke geur achter waarmee het gebied gemerkt wordt door zijn geur.

Belangrijk is echter wel dat de krabpaal van juiste grootte is. Een kat wordt namelijk vaak als kitten in huis gehaald. Daarom wordt er veelal voor een kleine krabpaal gekozen, terwijl deze na enkele maanden al te klein kan zijn voor een snel groeiende kat. Dat zou natuurlijk jammer zijn. Daarom kunt u het beste kijken wat de afmetingen zijn van uw kattenras als deze volwassen is.

Snelle levering van uw bestelde krabpalen!

Natuurlijk begrijpen wij dat er soms haast kan zijn wanneer de oude krabpaal dringend aan vervanging toe is. Daarom kunnen alle bestelde krabpalen die voorradig zijn snel geleverd worden. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!

 

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.