Kattenspeeltjes

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Kattenspeeltjes kopen / kattenspeelgoed kopen?

7 artikel(en)

per pagina

1

7 artikel(en)

per pagina

1

Kattenspeeltjes kopen?

Behalve de kattenbakken, krabtonnen en krabplanken die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn er ook verschillende soorten kattenspeeltjes verkrijgbaar. Bij kattenspeeltjes kun je denken aan bijvoorbeeld een hengel met speelballetjes eraan vast, maar ook de losse speelballetjes zijn verkrijgbaar. Eigenlijk alles om uw kat te kunnen vermaken als hij zich verveel.

Niet alleen zijn kattenspeeltjes leuk voor het vermaken van uw kat. Ook zijn kattenspeeltjes een gedeeltelijke oplossing voor het krabgedrag van uw kat. Een van de meest voorkomende redenen voor het krabben van uw kat is het uiten van zijn stress en andere emoties. Door de aanschaf van verschillende soorten kattenspeelgoed is het voor uw kat mogelijk zichzelf even goed uit te leven!

Wat is er nog meer naast kattenspeeltjes?

Niet alleen kattenspeelgoed kopen zorgt ervoor dat uw kat minder gaat krabben. Het uiten van emoties is namelijk niet de enige reden waarom katten krabben. Ook het afzetten van het territorium en het aanscherpen van de nagels worden gedaan door middel van krabben. Het beste is om het krabgedrag van uw kat voor te zijn met bijvoorbeeld de aanschaf van een krabpaal, krabton of ander krabmeubel waar uw kat zich kan ontdoen van oude nagelhoezen, zijn eigen geur aan kan binden en zich goed uit kan leven. Ook geeft u met een krabpaal, krabton of ander krabmeubel uw kat een eigen plekje in huis!

Maakt uw kat geen gebruik van uw aangeschafte attributen?

Heeft u al kattenspeelgoed en een krabmeubel? Maar krabt uw kat nog steeds aan uw meubelstukken? Dan kan het zijn dat de krabpaal niet in de juiste maatvoering is voor uw kat om aan te krabben of te kunnen beklimmen. Een andere reden kan zijn dat uw kat zich niet aangetrokken voelt tot de krabpaal omdat deze al gehecht is aan een ander voorwerp zoals een bank, fauteuil of ander meubelstuk. In dit geval kan de oplossing heel simpel zijn. Catnip spray!

In Catnip spray is het bekende kattenkruid. Dit is het kruid waar katten door aangetrokken worden. En dus kunt u dit kruid ook gebruiken om uw kat naar de krabpaal te lokken. Het bekende kruid werkt echter niet altijd. Ongeveer tweederde van alle katten zal gaan reageren op de Catnip spray waarbij jonge katten minder snel op de Catnip spray zullen gaan reageren dan volwassen katten.

Snelle levering!

Doordat wij alle krabpalen op voorraad houden in eigen magazijn waardoor er een zo snel mogelijke levering te realiseren is. Daarom is op werkdagen voor 23:59 besteld, normaliter de volgende dag in huis!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.