Waarom een krabpaal kat?

Bekijk hier ons krabpalen assortiment

Krabpaal kat kopen?Voor een kattenliefhebber is er niets vervelender dan een kat die aan allerlei meubelstukken krabt, daarom is het aanschaffen van krabpalen kat een verstandige oplossing. Naast uzelf zal de kat ook blij zijn met de aanschaf van een katten krabpaal, deze kan zich namelijk helemaal uitleven.

De kans dat uw kat gaat krabben aan de bank, stoelen of andere meubelstukken is redelijk groot, maar door de aanschaf van een krabpaal aanzienlijk kleiner. Een kat krabt namelijk vaak om zich te ontdoen van oude nagelhoezen, doordat dit regelmatig gebeurt zal uw kat ook regelmatig gaan krabben. Ook is een kat een territoriaal dier en laat deze een bepaalde geur achter door te krabben aan allerlei voorwerpen, een krabpaal kat is dus ook echt een “eigen plekje” voor de kat zelf.

Ten slotte is het belangrijk voor uw kat om zijn conditie en gewicht op peil te houden. Door een katten krabpaal aan te schaffen kan uw kat klimmen en klauteren en zo komt uw kat aan zijn dagelijkse beweging, dit is vooral belangrijk als uw kat niet graag buiten komt.

Welke kattenkrabpalen voor welke katten?

Belangrijk is om het juiste formaat krabpaal katten aan te schaffen die bij uw kat past. Het is namelijk belangrijk dat de katten krabpaal niet kantelt als uw kat erin gaat klimmen en uw kat moet zich gestrekt kunnen krabben aan de krabpaal voor katten. Een andere belangrijke factor is het gedrag van uw kat. Als deze graag op een hogere hoogte slaapt is het verstandig om een hoge krabpaal kat aan te schaffen met meerdere plateau’s op verschillende hoogten. Een middelgrote krabpaal kat is voldoende voor een kat die houdt van laag slapen en niet zo’n klimmer is.

Een uitgebreid assortiment krabpalen.

Er zijn veel verschillende soorten krabpalen voor katten. Zo kunt u denken aan een design krabpaal, maar ook krabpalen voor de grotere rassen zoals de Maine Coon bevinden zich in ons assortiment. Zo kunt u altijd wel een katten krabpaal vinden die bij uw kat past. Voor meerdere katten hebben wij ook grotere krabpalen, maar ook voor een simpele kleine katten krabpaal kunt u bij ons terecht. Natuurlijk hebben wij ook allerlei soorten accessoires in ons uitgebreide aanbod zoals diverse kattenspeeltjes en kattenzakken.

Hoogwaardige kwaliteit krabpaal kat, snel geleverd!

Bij ons kunt u zonder zorgen een katten krabpaal bestellen, al onze krabpalen zijn namelijk van een hoogwaardige kwaliteit. Doordat al onze krabpalen uit eigen magazijn geleverd worden is het mogelijk om te streven naar een zo snel mogelijke levering. Als u namelijk besteld op werkdagen voor 17:30, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft u uw bestelling normaliter de volgende dag nog in huis. Als uw bestelling boven de €50,- is betaald u geen verzendkosten en eventueel achteraf betalen is natuurlijk ook mogelijk!

Heeft u toch nog vragen, twijfelt u of wilt u een passend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Vind hier dé juiste krabpaal voor uw kat!