Krabpaal kopen?

Een krabpaal is de speel- en slaapplaats voor uw kat en is dus onmisbaar als u een kat als huisdier heeft. Uw kat zal het waarderen als u een krabpaal in huis haalt. Afhankelijk van welk exemplaar u kiest, kan uw kat er lekker aan krabben, op rusten, in klimmen, etc.
Bekijk direct ons krabpalen assortiment

Waarom een krabpaal kopen?

Krabpaal kopen? Kattentoren New York

Welke kattenliefhebber kent het niet? Uw kat heeft gekrabd aan de deur, bank of andere meubelstukken. Een krabpaal kopen is hiervoor de oplossing.

De aanschaf van een krabpaal is dus niet alleen fijn voor de kat, maar ook u als eigenaar zult er blij mee zijn. De kans dat uw speelse viervoeter regelmatig bovenin de gordijnen hangt, op de bank slaapt of zijn nageltjes onderhoud aan de kast of eetkamerstoelen is zo een stuk kleiner. Een katten krabpaal is ervoor gemaakt om de poes zich er lekker op uit te laten leven of juist als zijn eigen plekje om lekker te slapen.

Maar krabpalen hebben meer voordelen. Het zorgt voor gezonde en scherpe nagels van uw kat en ze verminderen niet alleen de kans op overgewicht bij uw kat, maar een krabpaal zorgt er tevens voor dat de conditie van uw kat op peil wordt gehouden. Vooral het laatstgenoemde is belangrijk bij poezen die nooit buiten komen.

Een kat is een territoriaal dier, dus met een krappaal geeft u de kat zijn eigen persoonlijke ruimte.

Van klein tot groot, van standaard tot design krabpaal

Kattenpaal: Krabpaal Bella

Krabpalen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Krabpaal.nl bent u aan het juiste adres voor een eenvoudige kattenpaal tot grote krabpalen geschikt voor meerdere katten, waar ze lekker in kunnen klimmen of uitrusten. Of wat te denken van een design krabpaal. Ook voor grote kattenrassen als de Maine Coon hebben wij speciale krabpalen in het assortiment.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van het juiste model?

Allereerst stabiliteit. Als u van plan bent een krabpaal te gaan kopen, dan is het belangrijk om te kijken naar de grootte van uw kat. Voorkom dat de kattentoren kan gaan kantelen door het gewicht van uw kat. Ook het gedrag van uw kat(ten) is belangrijk. Houdt hier rekening mee uit welke krabpaal onderdelen het exemplaar van uw keuze heeft. De meeste katten vinden het fijn om op een wat grotere hoogte te slapen. Als uw kat dit gedrag vertoont, dan is het aan te raden om een hogere variant aan te schaffen met meerdere plateaus. Als uw kat niet zo’n klimmer is, dan volstaat de aanschaf van een middelgrote krabpaal. Verstopt uw kat zich graag om een dutje te doen? Kies dan voor een afgesloten slaapruimte.

Waarom bestellen bij Krabpaal.nl?

Een krabpaal kopen bij Krabpaal.nl heeft alleen maar voordelen. Wij leveren enkel krabpalen van hoge kwaliteit, zodat uw kat jarenlang plezier heeft van zijn eigen speel- en/of slaapplek. En dat is ook gunstig voor u én uw portemonnee, want u zit er immers niet op te wachten om de zoveel maand een nieuwe krabpaal te moeten kopen.

Alle krabpalen zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 17.30 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag bij ons de deur uit gaat. In de meeste gevallen betekent dit dat u de krabpaal al de volgende dag in huis heeft. En is de bestelling hoger dan 50 euro? Dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Direct een krabpaal kopen
 
Twijfelt u nog welke krabpaal u moet kopen, of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via 085 - 760 60 53 of info@krabpaal.nl