Design krabpaal

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

6 artikel(en)

per pagina

1

6 artikel(en)

per pagina

1

Design krabpaal kopen?

Op zoek naar een (nieuwe) krabpaal? En vindt u de standaard krabpalen te saai of simpel? Dan is een design krabpaal echt wat voor u! Bij deze design krabpalen is er nagedacht over duurzaamheid, kwalitatief hoog materiaalgebruik en een stijlvol uiterlijk. Het is dus niet zomaar een krabpaal, maar een ware toevoeging aan uw interieur. Door het gebruik van sisal is de design krabpaal niet alleen duurzaam, ook is deze voorzien van een natuurlijk uiterlijk.

Naast een design krabpaal zijn bij ons ook allerlei andere krabpalen te verkrijgen. Zo zijn er kleine krabpalen, middelgrote krabpalen, grote krabpalen en krabpalen voor de Maine Coon katten. Als aanvullend assortiment hebben wij allerlei soorten kattenbenodigdheden bijgevoegd zoals krabtonnen, krabplanken, kattenspeeltjes, kattenzakken en kattenkruid (Catnip spray). Voor al uw kattenbenodigdheden bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Wat is de juiste maat design krabpaal?

Bij de aanschaf van krabpalen design is het belangrijk dat u de juiste maatvoering kiest voor uw kat. U wilt natuurlijk niet met een te kleine of juist met een veel te grote krabpaal zitten. Er zijn een aantal factoren die meespelen met het uitzoeken van een design krabpaal. Belangrijk om mee te nemen in het besluit is het gewicht van uw kat. De krabpaal moet namelijk stabiel genoeg zijn voor uw kat om te kunnen beklimmen. Ook de lengte van uw kat speelt mee in het selecteren van een geschikte krabpaal. Het beste is om de lengte van uw kat aan te houden als deze zich in een strekkende houding bevindt.

Ook kunt u de activiteit van uw kat meenemen. Als uw kat een echte wildebras is, is het goed om te denken aan een wat hogere design krabpaal met meerdere spring- en speelplateaus. Is uw kat dat juist niet? Dan volstaat een kleine tot middelgrote krabpaal ook prima. Slaapt uw kat graag op een afgezonderde en rustige plaats? Daarvoor hebben wij krabpalen met een afgesloten slaapruimte. Zo voldoet de design krabpaal aan uw wensen en die van uw kat.

Waarom krabt een kat?

Dat uw kat krabt kan vele oorzaken hebben, een van de meest voorkomende oorzaken van veelvoudig krabgedrag is stress. Een kat is namelijk een stemmingsgevoelig dier en voelt al snel de stemming aan die er in huis hangt.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.