Kleine krabpalen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 15 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 15 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Een groot assortiment kleine krabpalen

Voor de aanschaf van een kleine krabpaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers en uitgebreid assortiment aan krabpalen. Van een kleine krabpaal tot en met krabpalen geschikt voor Maine Coon katten. Bij ons bent u in vertrouwde handen als het gaat om de aanschaf van uw grote- en kleine krabpalen.

Ook voor allerlei verschillende kattenbenodigdheden en accessoires kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten kattenzakken, kattentuigjes, kattenspeeltjes en allerlei soorten krabplanken.

Waarom een kleine krabpaal kopen?

Krabt uw kat overmatig? Dan kan een kleine krabpaal uitkomst bieden! Dit is niet alleen goed voor de nagels van uw kat, maar ook voor de levensduur van uw meubelen. Door het plaatsen van kleine krabpalen gaat het gedrag van uw kat ook vaak positief veranderen. Deze is namelijk vaak ineens merkbaar actiever in huis. Uw kat kan zich door de krabpaal helemaal uitleven.

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom een kat krabt. Een van de meest voorkomende redenen is om toch wel om zichzelf te ontdoen van oude nagelhoezen. Een krabpaal is dus ook goed voor gezonde nagels bij uw kat. Een kat staat ook bekend als territoriaal dier. Door te krabben laat deze een bepaalde geur achter om zo een vertrouwde omgeving te creëren en zich te onderscheiden ten opzichte van andere katten. Ook voor de gezondheid van een kat is het belangrijk dat deze beschikking heeft over een krabpaal. Door te klimmen en te klauteren houdt de kat zijn gewicht ook op pijl, want een van de meest voorkomende klachten bij katten is overgewicht. Ook de conditie van uw kat zal hierop vooruit gaan. Dit is vooral heel belangrijk bij katten die nooit of zelden buiten komen.

Welke kleine krabpalen voor welke katten?

De maatvoering van de krabpaal is ook erg belangrijk. Er zijn namelijk vele maatvoeringen krabpalen. Maar welke is nou geschikt voor uw kat? Voor het bepalen van de maatvoering maken we gebruik van een aantal vuistregels. Het is belangrijk dat u de lengte van uw kat aanhoudt als deze gestrekt is. Zo voorkomt u gauw dat u een te kleine krabpaal aanschaft voor uw kat. Ook moet u rekening houden met het gewicht van uw kat. Een krabpaal moet namelijk niet gaan kantelen als uw kat aan het klimmen en klauteren is. Ook de activiteit van uw kat kan meegenomen worden bij het uitzoeken van een krabpaal. Als uw kat zeer actief is kan een hogere krabpaal beter voldoen aan de wensen van uw kat. Slaapt uw kat graag afgesloten? Dan hebben wij ook krabpalen met een afgesloten slaapruimte.

Snelle levering!

Kleine krabpalen bestellen is al leuk, maar als deze snel geleverd worden is het natuurlijk nog leuker. Daarom houden wij al onze kleine krabpalen voorradig in eigen magazijn. Bij bestellingen op werkdagen voor 17:30, worden deze dezelfde dag nog verzonden en mag u uw bestelling normaliter de volgende dag nog ontvangen!

Vragen? Hulp nodig of gewoon wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.