Krabpaal Maine Coon

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom een krabpaal Maine Coon?

Een krabpaal Maine Coon is de ideale oplossing voor katten die vaak krabben aan banken, stoelen en andere meubelstukken. In dit geval is zo’n krabpaal een verstandige keuze die de levensduur van uw meubelen aanzienlijk kan verlengen. Naast uzelf zal uw kat ook de krabpaal Maine Coon waarderen. U geeft de kat hiermee namelijk zijn eigen plekje in huis, waarin hij zich helemaal kan uitleven!

Waarom krabben katten?

Natuurlijk is het krabgedrag van uw kat uit te leggen. Het zit nu eenmaal in de aard van het diertje. Op den duur zal uw kat wel een keer gaan krabben. De beste manier om dit krabgedrag voor te zijn is doormiddel van de aanschaf van zo’n krabpaal Maine Coon. Waarom een kat gaat krabben kan verschillende redenen hebben. Een kat moet namelijk aan de gezondheid van zijn nagels denken. Naarmate een kat ouder wordt, verslijten met enige regelmaat zijn nagelhoezen. Van deze oude nagelhoezen ontdoen ze zich doormiddel van te krabben.

Katten zijn van nature territoriale dieren, Dit betekent dat een kat zijn eigen gebied gaat markeren. Dit doen katten doormiddel van krabben. Door te krabben aan verschillende voorwerpen laten ze een identieke geur achter. Door een Maine Coon krabpaal aan te schaffen laten katten deze geur achter op de krabpaal in plaats van uw meubelen. Ook is dit fijn voor de kat omdat deze nu een eigen plekje heeft om zich in terug te trekken.

Een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij katten is overgewicht. Het komt vaak voor dat katten niet aan hun dagelijkse hoeveelheid beweging komen. Door Maine Coon krabpalen aan te schaffen kan de kat klimmen en klauteren en zo toch zijn lichaamsgewicht en conditie op pijl houden.

Welke maatvoering heeft mijn kat nodig?

Belangrijk is dat u voor uw kat de juiste maat krabpaal aanschaft. Een krabpaal moet natuurlijk niet omvallen als uw kat eenmaal aan het springen is op de krabpaal. Het is daarom belangrijk dat u rekening houdt met het gewicht van uw kat.

Maar ook de lengte van uw kat is belangrijk. Een kat moet zich namelijk gestrekt moeten kunnen krabben aan de krabpaal. Natuurlijk hebben wij ook kleine krabpalen, en krabpaal Maine Coon en middelgrote krabpalen. In verschillende kleuren en designs. Zo kunt u altijd wel een krabpaal vinden die bij uw interieur of kat past.

Accessoires voor uw krabpaal Maine Coon

Er zijn dus genoeg redenen om bij ons een krabpaal te bestellen. Ook accessoires behoren tot ons uitgebreide assortiment aan krabpalen. En kattenbenodigdheden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan kattentuigjes, kattenspeeltjes, kattenzakken en krabplanken.

Ook wordt uw krabpaal Maine Coon snel geleverd! Op werkdagen voor 17:30 besteld, is morgen in huis!