Middelgrote krabpalen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 15 van 79 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Artikelen 1 tot 15 van 79 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

De oplossing voor het krabgedrag van uw kat!

Welke kattenliefhebber heeft er nu niet mee te maken gehad. Beschadigde meubelen doordat uw kat er flink op los heeft gekrabd. Gelukkig is er voor dit probleem een eenvoudige oplossing. Simpele kattenkrabpalen kunnen al het verschil maken bij u in huis!

Natuurlijk hebben wij een uitgebreid assortiment aan allerlei soorten en maten krabpalen. Zo zijn geschikte middelgrote krabpalen zo gevonden in de gewenste maat en kleur. Maar ook voor bijvoorbeeld verschillende soortenkattenspeeltjes kunt u bij ons terecht, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan balletjes met bel in verschillende kleuren. Maar ook een pluchen kattenspeeltje of kattenspeeltjes van rubber zijn bij ons te bestellen. Naast deze kattenspeeltjes zijn er ook kattenzakken, donut bedden, krabplanken en Catnip spray.

Welke krabpalen zijn geschikt voor mijn kat?

Naast middelgrote krabpalen zijn er dus verschillende soorten krabpalen in andere maatvoeringen. Maar welke is nu de juiste voor uw kat? En hoe weet u hoe u de juiste maat moet aanschaffen. Hier gebruiken we een aantal regels voor. Uw kat moet zich namelijk gestrekt kunnen krabben aan de middelgrote krabpalen. Ga dus uit van de lengte van uw kat als deze gestrekt is. Zo weet u in ieder geval zeker dat de middelgrote krabpalen niet te klein zijn. Ook is het verstandig om verhouding te houden met het gewicht van uw kat. Als u de middelgrote krabpalen te klein koopt kan de kans bestaan dat deze gaat kantelen door het gewicht van uw kat.

Wat veroorzaakt het krabgedrag van katten?

Het krabgedrag van uw kat is natuurlijk gedrag dat op een eenvoudige manier te verklaren is. Katten moeten namelijk denken aan de gezondheid van hun nagels. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, katten verslijten in hun leven honderdtallen aan nagelhoezen. Zo gauw de nagelhoezen van een kat beginnen te verslijten, gaat een kat deze van zijn nagels ontdoen doormiddel van krabben. Door  middelgrote krabpalen aan te schaffen.

 Ook het territoriale instinct van katten veroorzaakt dit krabgedrag. Het krabben aan meubelen en andere voorwerpen geeft namelijk een bepaalde geur af. Deze geur maakt mede mogelijk dat de kat zo een vertrouwde omgeving voor zichzelf creëert. Het is dus belangrijk dat een kat zich kan krabben, door middelgrote krabpalen in huis te nemen zorgt u dus niet alleen voor gezonde nagels bij uw kat, maar ook voor een persoonlijke ruimte voor het diertje!

De voordelen!

Natuurlijk snappen wij dat u niet altijd even makkelijk middelgrote krabpalen uit kunt kiezen. Daarom staan wij voor u klaar! Via de chat, telefoon of e-mail. Dus voor advies, vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Eventueel achteraf betalen is bij ons ook geen probleem, en doordat wij onze middelgrote krabpalen allemaal voorradig hebben, kunnen wij nagenoeg al onze krabpalen dezelfde dag nog verzenden.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.