Plafondkrabpalen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

11 artikel(en)

per pagina

1

11 artikel(en)

per pagina

1

Voordelen van plafondkrabpalen.

Naast de reguliere krabpalen hebben wij ook plafondkrabpalen in ons uitgebreide assortiment aan kattenbenodigdheden. Een plafondkrabpaal heeft een aantal voordelen ten opzichte van een reguliere opzichzelfstaande-krabpaal. Zo staat deze veel steviger omdat hij geklemd staat tussen de vloer en het plafond. Ook bespaart u met een plafondkrabpaal veel ruimte, dit komt omdat deze krabpaal de hoogte in gaat in tegenstelling tot de meeste reguliere krabpalen. Er zitten dus zeker wel voordelen aan plafondkrabpalen!

Welke maatvoering ben ik benodigd?

Niet elke maatvoering plafondkrabpaal is geschikt voor elke kat. Het is daarom belangrijk te letten op een aantal belangrijke factoren. De plafondkrabpalen moeten namelijk stevig genoeg zijn voor uw kat om te kunnen beklimmen. Ook is het belangrijk dat bij het uitzoeken van een krabpaal dat u eerst het gedrag van uw kat gaat observeren. Als deze veel slaapt en rust is niet persé van belang dat er zich meerdere plateaus plaats vinden op de plafondkrabpaal. Heeft u een actieve kat die overal op klimt en klautert? Dan is het juist wel verstandig om te denken aan meerdere plateaus. Als laatste komt daar nog het slaapgedrag van uw kat bij kijken. Houdt uw kat van slapen in afgesloten ruimtes? Dan zijn onze plafondkrabpalen bijpassend. In al onze plafondkrabpalen zit namelijk een afgesloten slaapruimte verwerkt.

Katten stellen het zeer op prijs als ze een eigen plekje hebben waar ze zich in terug kunnen trekken om bijvoorbeeld even wat bij te rusten of een dutje te gaan doen. Plafondkrabpalen zijn hiervoor de ideale oplossing. Het belang van een eigen plekje wordt bij een kat ook deels veroorzaakt door zijn territoriale instinct. Dit instinct speelt ook een grote rol bij het krabgedrag van uw kat. Door het krabben laten katten namelijk een bepaalde geur achter op de krabpaal waardoor deze tot zijn vertrouwde omgeving behoort.

Vroeg of laat krabben alle katten wel ergens aan, dit kan natuurlijk ten koste gaan van uw meubelen. Door plafondkrabpalen aan te schaffen kunt u dit probleem natuurlijk al snel tackelen. Elke kat gaat namelijk vroeg of laat een keer krabben, dit heeft ook te maken met de gezondheid van de nagels van uw kat. Eens in de zoveel tijd moet een kat namelijk zijn oude nagelhoezen zien kwijt te raken, dit moet gebeuren om de nagels van de kat scherp en gezond te houden. Dit gebeurt allemaal door het bekende krabben.

Een uitgebreid assortiment krabpalen!

Naast de plafondkrabpalen hebben wij ook verschillende andere soorten krabpalen opgenomen in ons assortiment. Design krabpalen, kleine krabpalen, Middelgrote krabpalen en zelfs krabpalen voor de Maine Coon katten. Als je al zo’n uitgebreid aanbod aan verschillende krabpalen hebt kunnen de krabtonnen, krabplanken en kattenspeeltjes natuurlijk niet ontbreken.

Ook over de levertijd hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Als u namelijk een bestelling plaatst op werkdagen voor 17:30, dan heeft u uw bestelling doorgaans de volgende dag in huis!

 

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.