SALE

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

sale

5 artikel(en)

per pagina

1

5 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een krabpaal sale online kopen?

In ons assortiment hebben we de mooiste krabpaal katten in de aanbieding. Een goede krabpaal van hoge kwaliteit draagt bij aan het vertonen van prettig gedrag. U zou dus kunnen concluderen dat een goede krabpaal bijdraagt aan een vrolijkere kat in huis. Door een degelijke krabpaal te kopen zal het mooi passen binnen uw interieur en maakt u ook uw kat erg gelukkig.

Waarom een krabpaal?

Een kat heeft meerdere redenen om regelmatig te krabben. Een kat mag graag rekken en strekken om zo zijn spieren soepel te houden, tegen een krabpaal kan een kat zich perfect uitrekken. In de katten krabpaal outlet bieden wij u de mooiste krabpalen tegen een scherpe prijs op onze website.

Daarnaast krabt een kat ook om zijn nagels gezond en scherp te houden. Door te krabben aan een krabpaal gaat de schilferige laag van de nagels af. Zo blijven de nagels scherp en gezond. Een van de belangrijkste redenen waarom een kat krabt is om zijn territorium af te bakenen. In zijn voetzolen zitten geurklieren. Door te krabben komt de geur van de kat op de krabpaal. Hierdoor wordt de krabpaal beschouwd als het territorium van uw kat, een veilige omgeving! Hierdoor zal uw kat dus vaker gebruik maken van de kattenpaal.

Krabben biedt een kat ontspanning en het nodige onderhoud. Het is dus belangrijk voor een kat! Een kat vindt het daarom ook fijn om te krabben aan robuuste vezels zoals sisal! Bijna al onze krabpalen zijn voorzien van sisal of een ander materiaal waar de kat gerust aan kan krabben. Kijk tussen onze outlet krabpalen om de perfecte match te vinden!

Hoe kies ik de beste krabpaal voor mijn kat?

Niet elke kat is hetzelfde en zo heeft dus ook niet elke kat dezelfde behoeftes. Voordat u een goedkope krabpaal koopt is het handig om te kijken waar uw kat van houdt. Houdt jouw kat van klimmen? Dan is het aan te raden om een grote krabpaal aan te schaffen met meerdere plateaus. Houdt de kat van overzicht? Kies dan een hoge krabpaal zodat uw kat het overzicht goed kan behouden.

Daarnaast is het ook heel belangrijk om te letten op de grootte van uw kat. Grote katten soorten hebben een stevige krabpaal nodig zodat deze niet omvalt, let hierbij dus op een verstevigde bodemplaat en sisalstammen met een minimale dikte van 12 centimeter. Ook moet een zware kat zich helemaal uit kunnen strekken tegen de krabpaal.

Heeft u een erg speelse kat? Dan is het handig dat de kattenkrabpaal ook speelmogelijkheden bevat. Zo hebben we veel krabpalen beschikbaar die speelballetjes hebben zoals balletjes, touw en muisjes. Zo weet u zeker dat uw kat wordt voorzien in zijn behoefte om te spelen. Is het bij u in huis vaak druk? Dan is het verstandig om voor de kat een krabpaal te kiezen met een kattenhuis, niet alle krabpalen hebben dit. Zo kan de kat de drukte ontsnappen door zich terug te trekken in het kattenhuis.

Ben je op zoek naar een goedkope krabpaal voor meerdere katten? Dan is het handig om te kijken of de krabpaal het gewicht aan kan. Een goede indicator voor de stevigheid van de krabpaal is de dikte van de stam. Hoe dikker deze is, hoe steviger. Daarnaast is de stevigheid van de bodemplaat ook belangrijk.

Wat is de beste plek voor de krabpaal in huis?

Om ervoor te zorgen dat uw kat de krabpaal zo vaak mogelijk gebruikt zijn er een paar vuistregels met betrekking tot het plaatsen van de krabpaal. Uw kat zal het meest frequent gebruik van van de krabpaal als deze geplaatst wordt in de zogenaamde loop. In de eerste plaats is het handig voor u om te onderzoeken welke routes in huis het meest worden bewandeld aangezien uw kat ook gebruikmaakt van dezelfde routes. Vervolgens kunt u de krabpaal het beste plaatsen langs de looproute om zo te waarborgen dat uw kat vaak gebruik zal maken van de mooie outlet krabpaal.

Zoals u zelf hoogstwaarschijnlijk ook merkt is dat u niet vaak in de hoeken van de kamer wandelt. Aangezien u zich niet in die hoeken bevindt zal uw kat dat ook minder snel gaan doen waardoor dit soort plekken minder geschikt zijn voor het plaatsen van een krabpaal.

Maak de krabpaal onweerstaanbaar met Catnip!

Elke kat is anders en heeft een eigen willetje, zo zijn er ook katten die niet meteen gecharmeerd zijn van de nieuwe krabpaal. En het is natuurlijk wel zo fijn als uw kat stopt met krabben aan uw meubilair en zich gewoon bezighoudt met de nieuwe krabpaal!

Desalniettemin hebben wij wel een goede oplossing die dit probleem weet te voorkomen. Als u graag wilt dat uw kat sneller de krabpaal gaat gebruiken dan is het handig om er catnip spray bij te bestellen. In het Nederlands wordt Catnip ook wel Kattenkruid genoemd.

Omdat katten zich zo extreem aangetrokken voelen tot Catnip hebben wij in ons assortiment Catnip Spray om op de krabpaal te gebruiken. Zodra uw kat merkt dat er Catnip op de krabpaal zit zal hij dit in eerste instantie gaan onderzoeken, vervolgens kunnen er verschillende reacties plaatsvinden. Over het algemeen roept catnip een euforisch gevoel bij ze op dat enkele minuten aanhoudt. Om de design krabpaal interessant te houden voor uw kat raden wij aan om de krabpaal één keer per week in te spuiten met catnip spray. Catnip spray kunt u natuurlijk ook op andere kattenmeubels en krabpalen gebruiken. Het fungeert overigens ook goed als beloningsmiddel! Het is trouwens zo dat niet elke kat hetzelfde reageer op Catnip en dat is genetisch bepaald. Naast het feit dat Catnip heel erg handig is voor krabpalen is Catnip ook een beloningsmiddel dat u kunt gebruiken op andere kattenbenodigdheden zoals speeltjes.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.