Enig resultaat

De mooiste kattenreismand voor uw huisdier!

Het komt geregeld voor dat uw kat vervoerd moet worden, en hier hebben ze over het algemeen niet altijd veel zin in, dus het is belangrijk dat het vervoer de kat zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt met behulp van een fijne katten reismand! U zult de reismand nodig hebben voor onder andere bezoekjes aan de dierenarts of voor de reis naar een eventueel oppasadres, maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat u uw huisdier echt mee op reis neemt. Dan is het nog belangrijker dat het gebruik van de reismand kat zo prettig mogelijk is en met onze reismanden gaat dat zeer zeker lukken!

Katten vervoersbox

De transportbox kat is vaak één van de eerste dingen die u moet aanschaffen voor uw kat, aangezien deze als kitten vaak allerlei vaccinaties nodig heeft, en eigenlijk is het handig om al voor de aanschaf van uw kitten over een kattenreismand te beschikken zodat u hem op kunt halen. Een reismand is over het algemeen een goede aanschaf, aangezien veel reismanden voor meerdere huisdieren te gebruiken zijn: ze zijn vaak niet alleen geschikt voor katten of kleine honden. De reismand is geschikt voor (naast honden en katten)konijnen en andere kleine knaagdieren die vervoerd moeten worden, zo haalt u erg veel voordeel uit een kwalitatief goede reismand.

Er zijn veel varianten van de katten reismand te verkrijgen, maar over het algemeen zijn veel vervoersboxen van dezelfde materialen gemaakt: De buitenzijde is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat uitgerust is met een stevige metalen deur zodat uw huisdier niet zomaar kan ontsnappen. Omdat katten graag gaan slapen met een dakje boven hun hoofd, kan het zomaar zo zijn dat ze het liggen in de reismand zelfs zeer prettig vinden en het helemaal geen probleem vinden om voor de reis in de mand te kruipen.

Er zijn een aantal manieren om het reizen in de reismand nog prettiger te maken voor uw huisdier, allereerst is het aan te raden om een dekentje of kussentje in de reismand te leggen, zodat ze lekker zacht kunnen liggen. Dit helpt vooral wanneer het zachte object al de eigen geur van uw huisdier bevat, denk bijvoorbeeld aan een dekentje of kussen waar ze normaal gesproken ook al lekker op gaan liggen. Mocht u dit (nog) niet in huis hebben, kunt u ook altijd gebruiken maken van Catnip Spray, wat ook bij ons te bestellen is. Catnip spray wordt ook wel kattenkruid genoemd, dit is een stofje dat de kat zeer aantrekkelijk vindt en waar ze verscheidene reacties op kunnen vertonen, zoals spinnen, rollen of miauwen. Als katten in contact komen met iets wat ruikt naar Catnip zullen ze op onderzoek uit gaan en eerder bij dat object terug keren, omdat ze dit associëren met het prettige gevoel. Catnip is overigens volledig veilig voor uw kat, het is niet giftig en u kunt het met een gerust hart gebruiken om uw kat te belonen of te laten wennen aan nieuwe objecten, zoals de kattenvervoersbox. U kunt de spray bij ons bestellen en wij raden aan om onder andere uw krabpaal wekelijks in te sprayen om de kat geïnteresseerd te houden, na verloop van tijd zult u vanzelf merken dat de kat gewend is geraakt aan bijvoorbeeld de krabpaal.

Nog veel meer kattenmeubels van Krabpaal.nl

In ons ruime assortiment vindt u uiteraard nog veel meer kattenmeubels, waarvan de krabpaal misschien wel de allerbelangrijkste is omdat hij uw kat in allerlei behoeftes voorziet. Katten krabben om meerdere redenen, waaronder om hun nagels te onderhouden, door te krabben verwijderen ze namelijk oude nagelhoezen en schilfers van hun nagels waardoor ze scherp en gezond blijven. Daarnaast gebruiken katten de krabpaal ook om zich volledig te kunnen uitrekken, hierdoor houden ze hun spieren soepel en blijft de kat flexibel, dit is erg belangrijk voor de gezondheid en daarom is het ook verstandig om bij de aanschaf van een krabpaal rekening te houden met de volledig uitgestrekte lengte van uw huisdier. Verder krabben onze huistijgers ook om hun territorium af te bakenen, onder hun voetzolen zitten namelijk geurklieren en door te krabben geven ze hun geur aan dingen in hun territorium. Dit zorgt ervoor dat objecten in de veilige leefomgeving van de kat worden opgenomen, waardoor ze bijvoorbeeld weer vaker gebruiken van de krabpaal gaan maken. Dit is natuurlijk erg prettig, want dat zorgt ervoor dat ze zich niet gaan richten op uw meubilair, maar op de krabpaal, zo blijven uw meubels bespaart.

Naast krabpalen vindt u bij ons ook krabtonnen, die het handige met het aangename verenigen omdat ze beschikken over een groot kraboppervlakte van sisal, en tegelijkertijd voorzien zijn van een slaapcabine waarin de kat lekker kan uitrusten. Katten trekken zich graag terug wanneer ze even lekker willen slapen en de krabton zal daar zeker bij helpen. Veel van onze krabpalen, grote krabpalen en plafondkrabpalen zijn ook uitgerust met een slaapcompartiment, zodat de kat altijd een plekje heeft om zich even terug te trekken.

Voor de kleine woonkamers zijn er ook voldoende opties om het uw kat helemaal naar zijn of haar zin te maken, met behulp van onze radiatorhangmatten geeft u ze onder andere een lekkere warme slaapplek. Radiatorhangmatten zijn gemakkelijk te bevestigen aan de verwarming met behulp van het metalen ophangmechanisme, en wanneer u ook nog eens een plekje bij het raam uitzoekt dan kan uw kat heerlijk genieten van alle activiteit buiten. Een radiatormand neemt over het algemeen minder ruimte in dan grotere opties zoals de krabton. Om te voorzien in de krabbehoeften van uw kat kunt uw kiezen van een van onze krabplanken, deze kunt u met de bijgeleverde schroeven gemakkelijk bevestigen aan de muur en neemt veel minder ruimte in beslag dan de gemiddelde krabpaal.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? De deskundige medewerkers van onze klantenservice staat voor u klaar, met veel informatie over de producten. Zij kunnen u helpen om de perfecte artikelen voor uw kat uit te zoeken. Heeft u bijvoorbeeld een grote kat, vergelijkbaar met de Maine Coon, dan kan het zo zijn dat een reguliere krabpaal of reismand niet groot genoeg is voor uw kat. Dan kunnen onze medewerkers u van de belangrijke informatie voorzien.