Toont alle 3 resultaten

Moderna kattenbakken: mooie kattenbakken van goede kwaliteit

Moderna is gespecialiseerd in slimme kunststof oplossingen voor jouw huisdier. Zo hebben ze producten op het gebied van transport, hygiëne en voeding. Vooral de Moderna kattenbakken zijn erg populair door hun goede kwaliteit, strakke vormgeving en neutrale kleuren. Hierdoor zijn de Moderna kattenbakken niet alleen functioneel, maar staan ze ook mooi in je interieur.


Wat is Moderna?

Moderna heeft een breed assortiment aan kattenbakken ontwikkeld. Katten kunnen vrij specifiek zijn over hoe hun toiletbezoek eruitziet. Moderna houdt rekening met deze wensen. Zo kun jij altijd een kattenbak kiezen die aan de wensen en behoeften voldoet van jouw kat.

Open kattenbak

Een open kattenbak is een goede keuze. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je kittens wilt leren waar ze hun behoefte moeten doen. Ook is een open kattenbak fijn voor katten die graag de omgeving in de gaten houden. Wanneer jouw kat schrikachtig is, is een open kattenbak de beste keuze.

Een open kattenbak van Moderna, is het model Lotus. Dit is een gebruiksvriendelijke kattenbak met een open bovenkant. Door het handvat is de kattenbak ook eenvoudig te reinigen.

Gesloten kattenbak

Heb jij een kat die wat meer behoefte heeft aan privacy? Of staat de kattenbak op een zichtbare plek? Dan is een gesloten kattenbak fijner. Gelukkig biedt Moderna kattenbakken aan welke, naast functioneel, ook stijlvol zijn en goed in de woonkamer passen.

Zo is er de kattenbak Casetta Camelia. Dit is een gesloten kattenbak met een handig schepje. De kattenbak is voorzien van een lage ingang, dit is geschikt voor kittens en oudere katten. Door de uitneembare bak is het schoonmaken ook zo gedaan!

Luxe kattenbak

Zijn jij en jouw kat echte luxepoezen? Dan is de kattenbak Concept de perfecte kattenbak voor jullie. Dit model is voorzien van een schepje, krabplank en kattenspeeltje. Dit is ook erg handig wanneer je een kleinere woning hebt.

Kattenbak schoonmaken

Een schone Moderna kattenbak heeft veel voordelen. Het voorkomt dat jouw kat op de meubels haar behoefte gaat doen. Ook blijven geurtjes minder in huis hangen wanneer de kattenbak regelmatig wordt gereinigd.

Het is goed om de Moderna kattenbak dagelijks uit te scheppen. Hiervoor is een kattenbakschepje handig. Je kunt de kattenbakvulling dan steeds iets aftoppen. Hierdoor ruikt en oogt de kattenbak weer fris, zowel voor jou als voor jouw kat.

Het is verstandig om elke 3 à 4 weken de Moderna kattenbak grondig schoon te maken. Je kunt de kattenbakvulling weggooien in een vuilniszak. De bak kan je reinigen met water en afwasmiddel. Let wel op dat je de bak goed afspoelt.

Alles voor katten

Bij Krabpaal.nl kun je, naast krabpalen en kattenbakken, ook terecht voor alle andere behoeften van jouw kat. Zo hebben wij een ruim assortiment in kattenmeubels. Dit zijn stijlvolle items die jouw kat een comfortabel plekje bieden en goed passen bij het interieur.

Maar zoals de naam al doet vermoeden, kan je bij ons ook terecht voor de mooiste krabpalen. Zo hebben wij krabpalen voor ieder interieur! Denk aan een design krabpaal, of een krabpaal voor grote katten.

Moderna kattenbak bestellen bij Krabpaal.nl

Je Moderna kattenbak kun je bestellen bij Krabpaal.nl. Wij bieden, naast een snelle levering, ook een uitstekende service aan. Onze medewerkers verdiepen zich in elk item dat op de website staat. Hierdoor kun je met je vragen altijd bij ons terecht!

Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis!