Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Katten balletjes: het favoriete speelgoed van je kat!

Je kent het vast wel: je kat wil met alles spelen wat rond is en rolt. Speelballetjes zijn voor veel katten onmisbaar. Balletjes laten je kat actief rondrennen, wat goed is voor de beweging en gezonder dan veel springen. Daarnaast zijn veel balletjes voorzien van catnip, wat bij katten een euforisch gevoel oplevert.


Waarom vinden katten balletjes zo leuk?

Balletjes voor de kat vinden zij vaak leuk, omdat katten hier lekker achteraan kunnen rennen. Ook zitten in veel speelgoed balletjes snoepjes of catnip. Dit maakt het spelen nog leuker!

Verschillende soorten speelgoed balletjes

Om jouw kat zo goed mogelijk uit te dagen, zijn er veel kattenspeelgoed balletjes. Zo heb je speelgoed balletjes met een snoepje erin. Als jouw kat met deze bal speelt, valt er af en toe een snoepje uit. Dit stimuleert het jachtinstinct van jouw kat.

Ook heb je katten balletjes gemaakt van katoentouw. Dit is prettig voor jouw kat, omdat ze hieraan kunnen krabben en erin kunnen bijten. Hiermee kan jouw kat zich uren vermaken!

Ook heb je balletjes welke in een rails zitten met verschillende hoogtes. Hierdoor kan jouw kat het circuit afleggen met de bal. Door de hoogteverschillen zal de bal continu van snelheid veranderen. Hierdoor worden de speelsheid en het jachtinstinct van jouw kat gestimuleerd.

Waarom is spelen met je kat belangrijk?

Het spelen met jouw kat heeft veel voordelen. Zowel voor je kat, als voor jouw als baasje. Het spelen met je kat zal de band tussen jouw en je kat versterken.

Verder is het vooral belangrijk voor de gezondheid van je kat. Het moedigt je kat aan om actief te zijn en soepel te blijven bewegen. Ook is het belangrijk voor een goede conditie. Maar het belangrijkste van spelen is dat het je kat aanmoedigt om hun natuurlijke jagersinstincten te gebruiken.

Het spelen is dus goed voor de fysieke en mentale gezondheid van je kat. Zeker wanneer je een binnenkat hebt, is deze beweging erg belangrijk. Speel daarom minstens 20 minuten per dag met je kat. Dit helpt bij het jachtinstinct en om de energie van jouw kat eruit te krijgen!

Wanneer kan je het beste spelen met jouw kat?

Katten zijn het meest actief in de vroege ochtend of in de late avond. Het beste kun je dus spelen voordat je naar bed gaat of voordat je vertrekt naar werk.

Laat ook altijd wat speeltjes achter wanneer je weggaat, zoals kattenspeelgoed balletjes. Hiermee kan jouw kat zichzelf vermaken en hoeft zij zich niet te vervelen!

Plan minimaal twee speel sessies in per dag! Voor binnenkatten is het belangrijk om dagelijks te spelen en hun jachtinstinct te prikkelen. Dit helpt ook weer zodat je kat zich niet verveeld! Een speelgoed balletje met snoepjes is perfect om dit jachtinstinct te stimuleren!

De leukste kattenspeeltjes!

Bij Krabpaal.nl vind je de leukste en meest uitdagende kattenspeeltjes! Maar ook voor al het andere kan je bij ons terecht!

Bij Krabpaal.nl vind je bijvoorbeeld de mooiste krabpalen en de meest luxe kattenbakken! Maar je kunt ook altijd bij ons terecht met je vragen. Onze klantenservice is elke werkdag beschikbaar om ze te beantwoorden.

Daarnaast bieden wij een snelle levering. Want wanneer je kat een speeltje kapot bijt, wil je natuurlijk snel een nieuwe! Gelukkig is voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!