Resultaat 1–16 van de 167 resultaten wordt getoond

EBI Krabpalen en accessoires: het beste voor jouw kat

EBI staat voor vernieuwende en eigentijdse producten die kwalitatief hoogwaardig zijn. Jouw kat is onderdeel van je gezin. Daarom wil je dat de spullen van je kat onderdeel zijn van de leefomgeving van je gezin. EBI speelt hier goed op in, zij kijken naar de nieuwste trends, kwalitatieve materialen en moderne kleuren.


Wat is EBI?

EBI staat voor kwalitatief hoogwaardige krabpalen en accessoires. Bij hen is het gebruik van stevige en duurzame materialen een standaard eis. Zij gaan voor functionaliteit en design, hun inspiratie halen zij uit de nieuwste trends. Hierdoor past een krabpaal van EBI altijd in het interieur.

Een krabpaal voor elk interieur

Een krabpaal hoeft geen doorn in het oog te zijn. Het kan zelfs iets toevoegen aan het interieur. Zo bieden wij veel design krabpalenaan die perfect passen bij een moderne inrichting.

Heb je een landelijk interieur, dan is de EBI krabpaal Curacao perfect. Bij deze krabpaal is er gebruik gemaakt van gewoven touw. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en is goed bestand tegen de nagels van jouw kat.

Ben je toch meer van een donker interieur? Dan is een EBI krabpaal grijs perfect. Zoals de Milton! Deze krabpaal past perfect bij je interieur en bij jouw kat!

Een EBI krabpaal voor elke kat

Maar naast dat jij eisen stelt aan een krabpaal, heeft jouw kat die ook. Zo moet er voldoende ruimte zijn om te krabben. Ook is een fijne lig plek voor jouw kat onmisbaar.

EBI krabpaal: diverse modellen

EBI biedt veel verschillende krabpalen aan. Zo hebben zij de EBI classic krabpaal, dit is een eenvoudig maar mooi model. Hierdoor is deze EBI krabpaal classic perfect voor een kleinere ruimte. Zoals de keuken of een bijkeuken!

Maar ook voor een grote EBI katten krabpaal kan je bij hen terecht. Want grote katten hebben grote krabpalen nodig. Daarom bieden zij grote krabpalen aan met uitwasbare kussens en stevige krabstammen. Hierdoor kan jouw huistijger naar hartenlust krabben!

Heb je een kat met een rustige persoonlijkheid, die zich graag terugtrekt? Dan is de EBI krabpaal Akita perfect! Dit is een design krabpaal met meerdere huisjes, waardoor je kat zich kan terugtrekken. Door de interieurstof die op de krabpaal is gebruikt, is de krabpaal ook erg stijlvol.

EBI Kattenmeubels

Vindt jouw kat het heerlijk om op een warm plekje te liggen? Dan biedt EBI een handige radiator hangmat! Deze hangmat is stijlvol en biedt een zacht, pluche kussen voor jouw kat. Hierdoor is het de perfecte hangplek voor katten!

Katten kijken graag naar buiten. Daarom is een kattenmand voor de vensterbank perfect. Hierin kan jouw kat lekker relaxen en ondertussen alles buiten goed in de gaten houden. Daarnaast neemt het ook weinig ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor een kleinere woning.

EBI Katten accessoires

Ook voor de luxeproducten kan je bij EBI terecht. Zo hebben zij een drinkfontein waarin het water continu beweegt. Dit voorkomt bacteriën en verhoogd de zuurstof opname in het water. Een EBI drinkfontein kan handig zijn als jouw kat niet genoeg water drinkt.

Is jouw kat te zwaar, dan is een automatische voerbak onmisbaar. Hiermee kan je de voeding van jouw kat timen. Dit is ook erg handig wanneer jouw kat te snel eet. Want een automatische voerbak geeft steeds kleine porties voer af.

Bestellen bij Krabpaal.nl

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de producten van EBI? Bestel dan snel je EBI krabpaal! Als je vandaag besteld, is het morgen in huis.

Heb je toch nog wat vragen voor je overgaat tot het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan welke werkdag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.