Toont alle 7 resultaten

Plafond krabpaal kopen? De hoogste krabpalen

Katten mogen graag van bovenaf alles overzien. Met onze plafond krabpalen gaat dat zeker lukken! Ze worden plafond krabpalen genoemd omdat ze tussen de grond en het plafond vast geklemd worden. Daarom zijn onze plafondkrabpalen in hoogte te verstellen.

Sale
Sale
Leverbaar - 1 tot 5 werkdagen
Sale
99,95
Uitverkocht
Sale
179,95
Uitverkocht
Sale
199,95
Uitverkocht

Een plafond krabpaal bij Krabpaal.nl!

In ons ruime assortiment vind je ontzettend veel aanbod op het gebied van krabpalen. Waaronder ook veel plafondkrabpalen van uitstekende kwaliteit. Het voordeel van een plafond krabpaal is dat deze de hoogte in kan.

De plafondkrabpaal kan zelfs worden geklemd tussen de vloer en het plafond. Omdat de plafond krabpalen hoog zijn, zijn ze ook voorzien van meerdere verdiepingen. Dat maakt het ideaal voor jouw kat om lekker in te klimmen en klauteren.

Plafond krabpaal van de hoogste kwaliteit

Op onze website hebben we grote krabpalen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals jute en sisal. Natuurlijk hebben we ook meer dan genoeg krabpalen die zijn voorzien van veel en zacht pluche bekleding. Dus neem snel kijkje in ons uitgebreide assortiment. Hier vind de perfecte hoge krabpaal voor jouw kat!

Welke krabpaal plafond voor jouw kat?

Elke krabpaal voor het plafond is geschikt voor meerdere katten soorten. Maar is niet direct geschikt voor iedere kat. Het is daarom belangrijk te letten op een aantal belangrijke factoren. De plafondkrabpalen moeten namelijk stevig genoeg zijn voor jouw kat om te kunnen beklimmen.

Meer of minder plateaus?

Daarnaast is het ook belangrijk tijdens het uitzoeken van een katten krabpaal plafond, dat je eerst het gedrag van jouw kat goed observeert. Je hoeft uiteraard niet per se te kiezen voor een plafondkrabpaal met meerdere plateaus. Wanneer een kat veel slaapt bijvoorbeeld.

Hoe actief is jouw kat?

Maar als je een actieve kat hebt, dan is het juist wel verstandig om te kijken naar meerdere verdiepingen. Zodat je zeker weet dat jouw kat heerlijk kan klauteren in de plafondkrabpaal.

Toch kunnen de rustige katten ook prima overweg met een mooie krabpaal tot aan het plafond. Een plafond krabpaal is vrijwel altijd voorzien zijn van een comfortabel kattenhuis of grote ligplateaus, zodat jouw huisdier heerlijk uit kan rusten.

Hoe hoog is je plafond?

Bij het uitzoeken van een krabpaal die tussen de vloer en het plafond geklemd moet worden. Is het verstandig om goed te kijken naar de hoogte van jouw plafond. Zodat je zeker weet hoe de krabpaal gaat staan.

Veel van onze extra hoge krabpalen zijn in hoogte verstelbaar. Sommige palen tot 260 cm, maar soms ook tot 270 cm, kijk hier dus goed naar. Zodat je zeker weet of de krabpaal wel in jouw woonkamer gaat passen.

Kunnen er meerdere katten gebruik maken van een plafondkrabpaal?

Er kunnen zeker meerdere katten gebruik maken van een plafond krabpaal. Maar het is wel belangrijk om dan rekening te houden met het gezamenlijke totale gewicht. Kijk dus goed of de plafond krabpaal dit aan kan.

Dikte van de sisalpalen

De dikte van de stammen bepaalt vaak of je krabpaal plafond geschikt is voor meerdere of grote katten, zoals de Maine Coon. Dikke sisalpalen zijn dan onmisbaar voor de stabiliteit. Een krabpaal plafond die goed geschikt is voor grote katten is de Plafond krabpaal Chester.

Wil je een stevige krabpaal voor zware katten, of soort vergelijkbaar met de Maine Coon. Dan is het extra belangrijk dat de krabpaal stevig genoeg is. Krabpalen voor grote katten worden extra verstevigd met behulp van dikke sisalstammen. Deze moeten dan tenminste een doorsnede hebben van 12 centimeter. De krabpaal Maine Coon vind je in onze speciale categorie, krabpaal voor grote katten.

Dikte van de bodemplaat

Het is ook van belang dat de bodemplaat van de krabpaal genoeg tegengewicht biedt. Deze moet dus ook extra verstevigd zijn om het gewicht van de grote kat te kunnen houden, zeker als je krabpaal tot plafond komt.

Ook deze product informatie kun je allemaal terugvinden in de omschrijving en in de specificaties. Het is dus zeker aan te raden om deze omschrijving raad te plegen. Zeker voordat je overgaat tot de aanschaf van een krabpaal. Krabpalen zijn er in allerlei soorten en maten, dus lees je zeker even in!

Wat is de beste plek voor je plafond krabpaal?

Om te zorgen dat jouw kat gebruik gaat maken van de zorgvuldig uitgezochte krabpaal. Is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen. Daarbij spelen enkele belangrijke factoren een rol. Zo moet allereerst de plafondkrabpaal op een plek staan die ook door jou gewenst is, maar ook voor de kat uitstekende bereikbaar is.

Om te achterhalen wat de kat prettig vindt, kan het informatief zijn om de looproutes van de kat door het huis heen eens te analyseren. Deze zijn vaak gelijk aan die van uzelf, maar wijken soms ook af van de menselijke gewoontes.

Maak de krabpaal van vloer tot plafond nóg aantrekkelijker

Wanneer je de geschikte locatie hebt gevonden voor de nieuwe krabpaal, kun je eindelijk gaan genieten van een spelende kat.

Dit is natuurlijk het doel van een krabpaal. Een kat die er heerlijk aan klautert, aan krabt, in slaapt of mee speelt. Maar sommige katten vinden een nieuw object in hun huis enigszins vreemd of juist niet interessant genoeg.

Gebruik van Catnip

Desalniettemin kun je de kat wel een handje helpen om sneller te wenen aan de nieuwe krabpaal. Dit kan met behulp van het zogenaamde 'Kattenkruid', dit wordt ook wel catnip genoemd.

Katten voelen zich gigantisch aangetrokken tot deze kruiden. Het zorgt voor een euforisch gevoel voor enkele minuten bij de katten. Dit kan affectieve en enthousiaste reacties veroorzaken wanneer ze dit ruiken. Zodra een kat merkt dat er Catnip op de krabpaal zit,al hij dit in eerste instantie gaan onderzoeken. Hierdoor wordt een krabpaal tot aan het plafond al snel interessant voor je kat.

Breed assortiment

In ons assortiment hebben we vele soorten krabpalen. Zo zijn er krabpalen speciaal voor kittens en kleine katten en kleine krabpalen. Maar dat is niet het enige, want naast krabpalen, beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment met allerlei andere soorten kattenmeubels.

Aanvullend op een krabpaal kun je namelijk ook een kattenhangmat bij ons bestellen. Deze kattenhangmat kun je gemakkelijk aan jouw radiator bevestigen zodat jouw kat straks een warme ligplek heeft.

Geen ruimte voor een grote krabpaal tot aan het plafond? We hebben voor elke ruimte een fijne krabpaal. Ook als je weinig ruimte over hebt, kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een krabplank. Zo kan jouw kat ook bij minder ruimte naar hartenlust krabben.

Ben je op zoek naar een hoge krabpaal, maar hoeft hij niet per se tot het plafond te komen? In onze categorie met hoge krabpalen vind je onze hoogste krabpalen, van 190 tot 270 centimeter!

De service van Krabpaal.nl

Heb je vragen of advies nodig? Dan helpt onze deskundige klantenservice je graag. Wij hebben namelijk veel productkennis en zijn je graag van dienst met passend advies. We snappen dat je je plafond krabpaal graag snel in huis wilt hebben. Wij leveren rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor kunnen we snel leveren. Vandaag besteld is vandaag verzonden. Meestal is je bestellen dan de volgende dag al in huis. Zo voorkom je dat je nieuwe kitten zich thuis direct op je meubels richt!