Resultaat 1–16 van de 90 resultaten wordt getoond

Duvoplus van Laroy group: voor jou en je huisdier

Bij Duvoplus vind je een uitgebreid assortiment met “mainstream” producten. Zij bieden de echte basis benodigdheden waar jij en je huisdier niet zonder kunnen. Duvoplus biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en innovatieve, speelse producten. Dat zie je ook zeker terug in het assortiment!


Waarom kiesen voor Laroy Group?

Laroy heeft een passie voor dieren. Hun doel is om innovatieve en stijlvolle producten aan te bieden tegen een leuke prijs. De drijfveer van Laroy is liefde voor dieren. Dit is terug te zien in al hun producten, die met liefde en aandacht zijn ontworpen.

Het natuurlijke gedrag van de kat

Zowel bij Laroy Group als bij Duvo Plus willen ze het natuurlijke gedrag van de kat stimuleren. Het natuurlijke gedrag van een kat onderdrukken, zoals het jachtinstinct, werkt namelijk vaak alleen maar averechts. Je kat zal dan snel achter jou of je bezoek aan gaan. En dit wil je voorkomen.

Wat is Duvoplus?

Bij Laroy group worden merken ondergebracht met het dierenwelzijn op nummer één. Duvo plus is één van deze merken. Zij bieden producten aan met het oog op de eindgebruiker; de kat!

De filosofie van Duvo plus is 'writing pet stories together'. Een huisdier is een vriend voor het leven. En je wilt natuurlijk wel dat jouw vriend een goed leven heeft. Duvoplus biedt daarom gebruiksvriendelijke items aan waar zowel baasje als kat plezier van zullen hebben!

Het assortiment van Duvoplus van Laroy Group

Duvoplus biedt een ruim assortiment aan. Alles is ontworpen om zowel het baasje als de kat een comfortabel leven te laten leiden.

Wonen en relaxen

Katten slapen gemiddeld 16 uur per dag, dus het is belangrijk dat zij voldoende comfortabele slaapplaatsen hebben. Zoals een kattenmand. Maar ook biedt Duvoplus innovatieve producten, zoals een kattenpoef van maisblad. Deze kattenpoef is gemaakt van maïsblad, dit houdt jouw kat comfortabel en warm.

Met deze woonitems houdt Duvoplus niet alleen rekening met jouw kat, maar ook met jou. Want de items zijn zo ontworpen dat deze ook nog eens leuk staan in je interieur. Zo bieden zij de kattenmand Oyster aan. Dit is een mand welke je ook zonder kat gewoon in je woonkamer moet hebben!

Eten en drinken

Ook met het eten en drinken houdt Duvoplus zoveel mogelijk rekening met de wensen van jouw kat. Misschien heb je gemerkt dat je kat liever uit de kraan drinkt dan uit de waterbak. Dit komt doordat katten de voorkeur geven aan water dat in beweging is.

Hiervoor heeft Duvoplus een handige oplossing, namelijk een waterfontein! Dit zorgt voor koud en schoon drinkwater. Doordat het water van deze drinkfontein continu in beweging is, is het zuurstofgehalte hoger. Daarnaast voorkomt stromend water ook bacterievorming en zal jouw kat altijd vers water hebben!

Voor het voeren van je kat heeft Duvo plus van Laroy een handige schep. Namelijk de Smart Scoop. Dit item controleert de porties die je geeft aan je kat. Het zorgt ervoor dat je niet te veel of te weinig eten geeft.

Spelen met kattenspeelgoed van Duvoplus

Het is algemeen bekend dat katten graag spelen. Zij rennen maar al te graag achter een kattenballetje aan. Of ze gaan op jacht naar de muis aan het uiteinde van de kattenhengel.

Vooral bij binnenkatten is het jachtinstinct vaak sterk aanwezig. Dit kan je stimuleren door te zorgen voor voldoende kattenspeeltjes. Laat je kat het speeltje af en toe ook vangen om frustratie te voorkomen. Of beloon je kat na de jacht met een lekker snoepje!

Duvo plus biedt ook elektrisch kattenspeelgoed aan. Zoals een elektrische vis! Dit is voor jouw kat extra leuk, gezien deze vis onverwachte bewegingen maakt.

Sanitair van Laroy

Niemand wil een vies toilet. Dit geldt voor zowel mensen als voor katten. Maar het schoonmaken van de kattenbak kan best een rotklusje zijn.

Daarom biedt Duvoplus kattenbakken die het reinigen super eenvoudig maken! Zoals de Luxo Moccacino kattenbak. Dit is een bak welke voorzien is van een handig zeefsysteem. Dit maakt het reinigen van de kattenbak kinderspel.

Ook biedt Duvoplus een dichte kattenbak met een uitloop deel. Hierdoor krijgt jouw kat geen last van het grind tussen de pootjes. En jij krijgt op die manier ook minder rotzooi in huis. Mocht jouw kat de voorkeur geven aan een open kattenbak, dan is er ook de kattenbakmat.

Krabpalen van Duvo plus

Een krabpaal is één van de belangrijkste benodigdheden voor een kat. Katten moeten namelijk krabben. Wanneer zij geen mogelijkheid hebben om te krabben, zullen zij dit op ongewenste plekken gaan doen. Zoals aan de bank!

Waarom krabben katten?

Krabben is voor katten een natuurinstinct. Zij doen dit om hun nagels aan te scherpen. Want door te krabben aan een krabpaal laat de buitenste, beschadigde laag van hun nagel los. Krabben is dus eigenlijk een soort van katten manicure!

Katten krabben ook om hun territorium te markeren. In de klauwen van de kat zitten geurkliertjes. Deze geur is voor mensen niet te ruiken, maar voor andere katten wel. Hierdoor weten zij wie de baas in dat gebied is.

Tot slot is het krabben voor katten ook ontspannend. Zij doen dit om hun spieren te strekken en om stress te verminderen. Wanneer jouw kat gestrest is, zou zij daarom ook snel richting de krabpaal lopen.

En nog veel meer van Duvoplus

Maar ook voor de benodigdheden waar je wellicht niet gelijk aan denkt, kun je bij Duvoplus terecht. Zoals voor een kattenhaar verwijderaar. Want het knuffelen met je kat laat vaak toch zijn sporen achter. Ook voor een leuke katten speeltunnel of voor een fleece deken kan je terecht bij Laroy.

Duvoplus bestellen bij Krabpaal.nl

Onze medewerkers verdiepen zich in elk product dat op onze website staat. Daarnaast beschikken ze over veel kennis op het gebied van katten en hun benodigdheden. Dit is waarom je met elke vraag bij ons terecht kan voor een passend advies.

Weet je bijvoorbeeld niet welke krabpaal het beste is voor jou? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn zowel telefonisch als per mail elke werkdag bereikbaar. Voor een snel antwoord kan je ons ook bereiken via een live-chat!

Snelle levering

Wij doen ons uiterste best om jou zo snel mogelijk van je bestelling te voorzien. Want wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is het de volgende dag al in huis!