Over Krabpaal.nl

Trino is een overkoepelende naam welke diverse gespecialiseerde webshops exploiteert. Vanuit ons eigen magazijn verzenden wij binnen 24 uur rechtstreeks naar onze klanten. Wij leveren zowel aan particuliere als zakelijke klanten.

Dagelijks werken wij met een enthousiast en gemotiveerd team hard aan ons aanbod, onze dienstverlening en de klantenservice, om onze klanten het beste te kunnen bieden. Op Krabpaal.nl vind je een uitgebreid aanbod van krabpalen en andere katten accessoires van allerlei verschillende merken. Daarbij kun je ook denken aan kattenmanden, kattenhuizen, kattenspeeltjes en allerlei andere goederen om je huis een thuis te maken voor jouw huisdier.

De laatste trends op het gebied van je huisdier worden nauw gevolgd, zodat we de moderne producten kunnen aanbieden. Zo proberen we in ons aanbod aandacht te besteden aan de huidige woontrends, zodat de producten voor je kat hierbij aansluiten.

Heb je een vraag voor ons? Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren te bereiken via e-mail (klantenservice@trino.nl), telefoon (085 – 760 60 53) en via de chat.