Resultaat 1–16 van de 90 resultaten wordt getoond

Mooie kattenmeubels kopen bij Krabpaal.nl

Een kat heeft meer nodig dan alleen een krabpaal om zich fijn te voelen in huis. Bij Krabpaal.nl vind je daarom naast de krabpaal ook een uitgebreid assortiment met kattenmeubels. Dit zijn bijvoorbeeld kattenhuizen, kattenmanden en kattentunnels.

Zo heeft jouw kat altijd een plekje om lekker uit te rusten of zich terug te trekken.


Kattenmeubel voor jouw kat kopen

In ons brede assortiment hebben we verschillende soorten krabmeubels voor katten, als u namelijk een kat in huis heeft is een degelijk kattenmeubel een absolute vereiste. Wij bieden je verscheidene soortenkrabpalen, kattenmeubels, krabplanken nog veel meer benodigdheden voor jouw kat, zodat jouw huisdier gezond en gelukkig is in haar woonomgeving.

Kattenhuis versus kattenmand

Wij hebben verschillende soorten kattenmeubels opgenomen in het huidige assortiment op onze website. Denk bijvoorbeeld aan een kattenhuiskattenmandenkattenhangmatten, en kattentunnels. Gegarandeerd dat er iets tussen zit dat bij jou en jouw kat past! Iedere kat is anders, daarom heeft ook iedere kat een ander soort kattenmeubel nodig.

Waarom een kattenmeubel kopen?

Over het algemeen houden katten bijvoorbeeld van veel en lang slapen, dus het is erg waarschijnlijk dat het huisdier ook veel uren slapend of rustend doorbrengt. Dan is het wel belangrijk dat je een kattenmeubel muur, een kattenmeubel design of ander kattenmeubel aanschaft. Zorg dat je een comfortabele slaapplek biedt waar jouw kat lekker kan uitrusten.

Daarnaast is het van belang dat je niet alleen een kattenmeubel om te rusten aanschaft. Ook dat het meubel een goede krabpaal in huis heeft, zodat de kat voldoende krabmogelijkheden heeft. Het is natuurlijk onwijs vervelend als een kat het meubilair kapot maakt. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de kat door middel van een krabpaal voorzien is in de krabbehoeftes.

Verschillende soorten katten meubels en katten krabpalen!

Het bekendste kattenmeubel is natuurlijk wel de krabpaal. Een krabpaal vervult namelijk meerdere behoeftes van een kat. Zo is bijvoorbeeld het krabben aan een krabstam voor katten een zeer belangrijk aspect om gelukkig en vitaal te blijven. Met een ruime keuze in kleine krabpalen, tot plafondkrabpalen zit er ongetwijfeld een geschikt artikel tussen voor jouw kat.

Waarom krabben katten?

Katten krabben om hun nagels te onderhouden: oude nagelhoezen worden verwijderd om op deze manier de nagels scherp en gezond te houden. Daarnaast biedt een krabpaal ook de mogelijkheid voor jouw kat om zich helemaal uit te kunnen strekken. Dit is belangrijk, want door middel van het rekken en strekken blijven de spieren van de kat soepel.

Door te krabben kan een kat ook helpen om zijn territorium af te bakenen, dit doen ze door de krabpaal te markeren met hun eigen geur. Een kat heeft in zijn voetzolen geurklieren zitten. Deze geurklieren geven een bepaald feromoon af wanneer ze krabben aan de krabpaal.

Groot kattenmeubel kopen?

In ons assortiment hebben wij ook grote krabpalen die voorzien zijn van meerdere verdiepingen. Heeft u bijvoorbeeld een kat met veel energie die er daarnaast ook nog eens van houdt om te klimmen en klauteren? Dan is het belangrijk dat ze een eigen plekje hebben die groot genoeg is.

Een grote krabpaal met meerdere verdiepingen en speelmogelijkheden is in dat geval een zeer goede uitkomst. De kat kan dan goed zijn energie kwijt door zich uit te leven op de gehele krabpaal. Maar ook voor de rustige kat zijn er veel geschikte kattenmeubels. Zo bevatten deze vaak een prettige slaapplek waar een kat zich kan terugtrekken om zo goed uit te kunnen rusten van een drukke dag.

Kattenmeubel karton

Waarschijnlijk weet je als geen ander hoe vermakelijk een enkele kartonnen doos van zijn voor een kat. Zo kan een kattenmeubel karton al een oplossing bieden. Soms heeft een kat namelijk niet veel nodig om gelukkig te zijn. Met een kartonnen krabmeubel gemaakt van karton breng je al veel plezier bij menig huisdier. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een krabton van karton. Een krabmeubel van karton is vaak bekleed met stoffen zoals vilt of pluche. Wil je verzekerd zijn van een lange levensduur of heb je grote katten, dan kan een kattenmeubel met een houten basis een betere optie zijn.

Naast een goed krabmeubel, een fijne slaapplaats en genoeg speelgelegenheden, heeft de kat nog een belangrijk artikel nodig. Dit is dekattenbakken, gelukkig is daar ook een uitgebreid assortiment van op onze website te vinden, dus neem snel een kijkje!

Maak het krabmeubel onweerstaanbaar voor jouw kat

Ook katten moeten wennen aan de veranderingen die plaatsvinden in hun omgeving. Er is dus nog geen reden tot paniek wanneer jouw kat nog helemaal geen interesse lijkt te tonen in het spiksplinternieuwe katten meubel. Het is iets wat vaker voorkomt bij vele katten, maar desalniettemin hebben wij daar wel een gepaste oplossing voor, speciaal voor jou.

Gebruik van Catnip

Als u een kat heeft dan heeft u hoogstwaarschijnlijk wel eens een artikel gelezen over het bekende Catnip dat in het Nederlands ook wel Kattenkruid wordt genoemd. Kattenkruid (catnip) is een kruid dat in bijvoorbeeld kruidenthee wordt gebruikt voor de bevordering van de spijsvertering en het zit ook in verschillende geneesmiddelen.

Omdat katten zich zo erg aangetrokken voelen tot catnip hebben wij in ons assortiment Catnip Spray om op kattenmeubels te gebruiken. Als een kat merkt dat er Catnip op het nieuwe krabmeubel zit zal hij dit in eerste instantie gaan onderzoeken. Vervolgens kunnen er verschillende reacties plaatsvinden bij de kat zoals niezen, rollen, spinnen en nog meer vreemde gedragingen.

Naast deze vreemde gedragingen ziet de kat er doorgaans gelukzalig uit en doet dit een beetje denken aan een gedrogeerde reactie. Om het nieuwe kattenmeubel interessant en leuk te houden voor een kat raden wij aan om het krabmeubel eens per week in te spuiten met Catnip Spray.

Wat is de beste plek voor het kattenmeubel?

De mate waarin een kat gebruik maakt van het kattenmeubel is ook afhankelijk van de plaats waar hij staat. Daarom is de plek die je aanvankelijk voor ogen hebt misschien niet de beste plek voor jouw kat. Achter het plaatsen van het krabmeubel zit namelijk wel degelijk een gedachte.

Een kat zal het meest frequent gebruik maken van de krabpaal als deze geplaatst wordt in de loop. In de eerste plaats is het handig voor om te onderzoeken welke routes in huis het meest worden bewandeld. Dit is omdat een kat van dezelfde routes gebruikmaakt als jijzelf.

Vervolgens kun je het krab meubel het beste plaatsen langs de looproute. Om zo te waarborgen dat de kat het meubel maximaal te gebruiken.

Meer van Krabpaal.nl

Wil je graag een kwalitatief goed kattenmeubel of krabpaal, maar wil je graag voordeliger uit zijn? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in onze krabpaal outlet, hier vind je mooie artikelen tegen een scherpe prijs! Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij weten alles van de producten in onze webshop.