Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Catit staat voor innovatie in de kattenwereld!

Catit is gespecialiseerd in accessoires voor katten. Daarbij kun je vooral denken aan vernuftige items, zoals drinkfonteinen, interactief kattenspeelgoed en krabmeubels. Ze werken in reeksen, waardoor je de verschillende items bij elkaar kunt matchen. Denk bijvoorbeeld aan de Pixi serie, of de Senses reeks!


Wat is Catit?

Catit is een vooruitstrevend merk op het gebied van kattenartikelen. Hun producten worden onderzocht door experts en kattenbaasjes, hierdoor zijn hun producten functioneel, maar ook stijlvol. Catit staat bekend om hun Catit drinkfontein en hun Catit Pixi Smart Feeder. Maar zij doen nog veel meer!

Zo bieden zij katten circuits aan die de gezondheid van jouw kat bevorderen op een speelse manier. Ook hebben zij veel snackspeeltjes, wat mentaal stimulerend is voor katten.

De voordelen van een drinkfontein

Katten zijn slechte drinkers. Dit kan tot nier- en blaasproblemen leiden. Gelukkig is een waterfontein een simpele oplossing voor deze problemen. Want een waterfontein is bevorderlijk voor de gezondheid en helpt jouw kat om meer te drinken.

Doordat het water in de fontein beweegt, wordt het continu van zuurstof voorzien. Ook wordt het water in een drinkfontein gefilterd. Hierdoor krijgt jouw kat niet alleen vers water, maar drinkt zij ook meer. Bewegend water triggert katten namelijk om vaker te gaan drinken.

Als je kat hoofdzakelijk droog voer eet, is de kans groot dat zij te weinig vocht binnenkrijgt. Een gebrek aan vocht verhoogt het risico op een blaasontsteking en op nierproblemen. Het aanbieden van een Catit drinkfontein helpt deze problemen te voorkomen.

Welke drinkfontein heb ik nodig voor mijn kat?

Catit biedt verschillende drinkfonteinen aan. Een voorbeeld hiervan is de Catit Pixi drinkfontein. Deze drinkfontein heeft een schattig ontwerp en drie verschillende drink opties, waaronder een tuitje. Dit is prettig voor katten die graag uit de kraan drinken.

Is jouw kat wat ouder en ziet zij niet meer goed? Dan is de Catit Senses drinkfontein een goede keuze. Deze fontein is voorzien van verschillende waterstromen en LED-lichtjes. Dit helpt jouw kat bij het vinden van de drinkfontein.

Hoe vervang ik het Catit drinkfontein filter?

De Catit filters dienen elke maand vervangen te worden. Je kan het filter checken door deze te verwijderen en af te spoelen met water. Wanneer er haren of voedselresten in het filter zitten, is deze toe aan vervanging.

Kattenspeelgoed

Naast de Catit drinkfontein bieden zij interactief kattenspeelgoed aan. Dit speelgoed houdt jouw kat in beweging en zorgt ervoor dat zij mentaal gestimuleerd wordt. Eén van de populaire keuzes is het Catit Senses Super circuit.

Eet jouw kat te snel of is zij snel verveeld met speelgoed? Dan is een snack dispenser perfect! Hierdoor is jouw kat actief bezig en wordt het jacht instinct gestimuleerd.

Wil je jouw kat goed verwennen? Ga dan voor een Catit Senses Wellness Center. Dit biedt een verwen momentje voor jouw kat. Het apparaat heeft verschillende massagemogelijkheden en een fijne ligplek.

Catit bestellen bij Krabpaal.nl

Heb je een keuze kunnen maken tussen alle mooie items van Catit? Kies je variant en bestel het bij Krabpaal.nl. Want wij bieden een snelle levering en uitstekende service!

De goede service begint al bij de verzending. De verzending van de bestelling verloopt erg vlot. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 besteld, heb je het de eerstvolgende werkdag al in huis. Wij bieden ook een levertijd op een zaterdag.

Goede service

Heb je informatie over de leveringstermijn nodig? Of ben je op de dag van de levertijd niet thuis? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.