Levertijden

Wij werken samen met verschillende vervoerders. Dit doen wij zodat jouw pakket op de snelst mogelijke manier bij je wordt geleverd. In de winkelwagen zie je meteen al wie jouw zending zal vervoeren. Ook geven wij direct al een indicatie over wanneer je deze zending kan verwachten. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om die leverbelofte te halen. Het blijft echter een indicatie, wij blijven namelijk afhankelijk van de bezorgdiensten.

Zodra wij je bestelling verstuurd hebben, ontvang je een verzendbevestiging per email. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste status. Wel zo handig!

Let op: de onderstaande leverindicaties zijn voor zendingen binnen Nederland. Bij zendingen voor België is enkel een daglevering mogelijk, en gaat er gemiddeld 1 tot 2 werkdagen extra overheen voordat het pakketje bij je geleverd wordt.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Levertijden van Red je Pakketje
Heb je op een werkdag voor 11:00 uur besteld en gekozen voor Red je Pakketje? Dan ontvang je de bestelling normaliter dezelfde avond nog in huis. Bestel je op een werkdag na 11 uur en voor 23:59 uur? Dan is de levering normaliter de volgende avond. Voor 23:59 uur besteld is dus morgenavond in huis. Ontvang je de zending liever overdag? Dan kan je ook kiezen voor een daglevering van DPD. Bestel je in het weekend? Dan ontvang je een bestelling via Red je Pakketje maandagavond al in huis.

 • Bestellingen maandag voor 23:59 uur --> levering normaliter op dinsdagavond.
 • Bestellingen dinsdag voor 23:59 uur --> levering normaliter op woensdagavond.
 • Bestellingen woensdag voor 23:59 uur --> levering normaliter op donderdagavond.               
 • Bestellingen donderdag voor 23:59 uur --> levering normaliter op vrijdagavond. 
 • Bestellingen vrijdag voor 23:59 uur --> levering normaliter op maandagavond. Kies je voor een daglevering? Dan ontvang je je bestelling normaliter al op zaterdag.
 • Bestellingen zaterdag/zondag  --> levering normaliter op maandagavond. 

Levertijden van DPD en Logique (voor grotere producten en dagleveringen)

 • Bestellingen maandag voor 17:00 uur --> levering normaliter op dinsdag.
 • Bestellingen dinsdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op woensdag.
 • Bestellingen woensdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op donderdag.
 • Bestellingen donderdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op vrijdag.
 • Bestellingen vrijdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op zaterdag.
 • Bestellingen zat/zon  --> levering normaliter op dinsdag.

*Helaas hebben we geen eigen bezorgers en zijn we derhalve wat betreft de bezorging van je bestelling afhankelijk van onze transporteur welke pretendeert 93% van al deze zendingen binnen 24 uur te leveren. Helaas is het dus mogelijk dat de door jou bestelde bestelling iets langer nodig heeft om bij jou of de ontvanger afgeleverd te worden. Hier hebben wij, hoe graag we het ook zouden willen, helaas geen invloed op.

Let op: de hierboven aangegeven levertijden zijn slechts een indicatie. Aan deze levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Op feestdagen gelden er voor bepaalde dagen afwijkende levertijden.

Heb je vragen over de bezorging? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.