Resultaat 1–16 van de 73 resultaten wordt getoond

D&D Home: Moderne lifestyle producten voor je huisdier

Het kan lastig zijn om goede spullen voor je huisdier te vinden die bij je interieur passen. Met D&D Home is dat verleden tijd, dit merk is geïnspireerd door de laatste interieurtrends. Er wordt gebruikgemaakt van trendy materialen die wel tegen een stootje kunnen. D&D Home biedt de ultieme combinatie van comfort, functionaliteit en design.


Wat is D&D Home?

D&D Home ziet huisdieren als een lid van het gezin. Zij willen een comfortabele leefomgeving creëren voor dit extra gezinslid, maar ook voor jou als baasje. Een omgeving waarin zowel jij als jouw kat kunnen ontspannen, spelen, eten en drinken. En hoe fijn is het om de behoeften van jouw kat te combineren met je stijlvolle interieur?

Het is hun missie om items te ontwerpen voor huisdieren en voor hun baasjes. Hierbij gaan zij voor de perfecte balans tussen functie, innovatie en esthetiek.

Het assortiment

D&D Home kat biedt een ruim assortiment aan artikelen aan voor katten. Hun producten zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. De producten zijn gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen.

Collectie I Love Happy Cats

D&D Home heeft een collectie in combinatie met Anneleen Bru, I Love Happy Cats. Deze I Love Happy Cats collectie is het resultaat van een lang onderzoek.

D&D Home Collection heeft hun kennis samengevoegd met de kennis van Anneleen Bru. Zij hebben gekeken naar het natuurlijke gedrag van de kat. Dit heeft als resultaat een doordachte en trendy collectie opgeleverd!

Eten & Drinken

De collectie I Love Happy Cats bestaat onder andere uit een aantal slowfeeders. Dit zijn stijlvolle voerbakken die erbij helpen om jouw kat langzamer te laten eten. In de natuur moeten katten vaak veel moeite doen om bij eten te komen. Het is goed om dit binnenshuis na te bootsen.

Deze slow feeders van D&D Home Collection zijn er in drie varianten. Een zwarte variant met golven, een bruine variant met cirkels en een witte variant met bolletjes. Ook worden er onderleggers aangeboden, zoals Onderlegger Jill Zwart en Onderlegger Jill Beige. Hiermee voorkom je voedsel- of waterresten op de vloer!

D&D Home kat heeft ook een siliconen kattenmanden en kattenhuizen.

Zo bieden zij een kattenhuis aan dat erg stijlvol is, en ook multifunctioneel. Hun Kattenhuis Toto biedt een warme slaapplek van konijnenvacht, en een krab oppervlak. Dit is perfect voor kattenbaasjes met weinig ruimte, want zo heb je gelijk twee items in één!

Spelen & Trainen

Bij D&D Home Collection kan je ook terecht voor de leukste kattenspeeltjes. Zo biedt D&D Home specialetrappelkussens aan voor na het spelen. Ook voor leuke kattenhengels en kattenknuffels kan je bij de collectie van D&D Home terecht!

Voor het socialiseren van een kitten biedt D&D Home een socialisatie tool aan. Dit helpt bij kittens die uit het asiel komen en soms moeten wennen aan mensen. Ook wanneer jouw kitten wat angstig is, kan een socialisatie tool helpen!

Verzorging

Langharige katten moeten regelmatig geborsteld worden. Een massageborstel kan hierbij helpen! Een massageborstel biedt een verwenmomentje aan jouw kat, en helpt bij het onderhouden van de vacht.

D&D Home bestellen bij Krabpaal.nl

Onze medewerkers verdiepen zich in de producten die op onze website staan. Daarnaast beschikken ze over veel kennis op het gebied van katten. Dit is waarom je met elke vraag bij ons terecht kan!

Snelle levering

Wij zullen jou zo snel mogelijk van je bestelling voorzien. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is het de volgende dag al in huis!