Toont alle 6 resultaten

Coockoo: een vrolijk dierenspeeltje voor katten!

Coockoo is een dierenkarakter die terugkomt op elk item van dit vrolijke merk. De leuke speeltjes van Coockoo zorgen ervoor dat je kat actief blijft. De felle kleuren zijn voor katten beter te herkennen. Hierdoor zullen ze gek zijn op de Coockoo kattenspeeltjes!


Wat is Coockoo?

Coockoo is een dierenpersonage dat katten aanmoedigt om te spelen. Het speelgoed van Coockoo kat bestaat uit spellen waar kat en baasje samen van kunnen genieten. Alle katten spelen tenslotte graag met hun baasje. Maar hun assortiment bestaat ook uit veel interactief kattenspeelgoed.

Kattenspeeltjes

Een voorbeeld van een Coockoo kattenspeeltje, is de Coockoo Flip. Dit is een interactief kattenspeeltje dat voorzien is van een veer en knipperende lichtjes. Dit stimuleert het jachtinstinct van jouw kat. Hierdoor zal jouw kat graag met Flip spelen!

Wanneer je graag samen speelt met jouw kat, is een kattenhengel leuk. Het samen spelen met een kattenhengel bouwt een band op tussen baasje en kat. Experts raden aan om 20 minuten per dag samen te spelen. Gebruik dan een speciaal speeltje dat je alleen tevoorschijn haalt als jullie samen spelen.

Interactief kattenspeelgoed

Coockoo kat biedt verschillende interactieve kattenspeeltjes aan. Dit is handig wanneer je niet thuis bent. Zo kan jouw kat zichzelf vermaken en gaat zij zich niet vervelen.

Waarom spelen katten?

Spelen is goed voor katten omdat het ze actief houdt. Het spelen moedigt jouw kat aan om te blijven bewegen. Het gaat overgewicht tegen en het houdt de gewrichten soepel. Spelen zorgt dus voor een goede gezondheid!

Een kat speelt om het jachtinstinct te bevredigen. Kittens spelen al van jongs af aan. Op die manier leren zij sociaal gedrag, zoals hoe hard zij kunnen bijten en krabben. Bij jonge katten en kittens helpt het spelen bij het verbeteren van de motorische vaardigheden.

Hoe kan je het beste spelen met katten?

Je hebt het vast wel eens gehad. Je koopt nieuwe speeltjes voor je kat, maar zij is hier niet in geïnteresseerd. Dit kan een aantal redenen hebben.

Katten zien het spelen als jagen en het speeltje is hun prooi. Wanneer je daarom een balletje naar jouw kat toe gooit, vindt zij dit niet leuk. Katten gaan namelijk achter de prooi aan, de prooi komt niet op hen af. Gooi daarom een speeltje altijd van jouw kat af.

Ook zien katten niet goed van dichtbij. Daarom vinden veel katten het niet prettig wanneer je met een speeltje in hun gezicht zwaait. Houd dus afstand, zo kan jouw kat het speeltje beter zien.

Het is belangrijk om jouw kat het speeltje af en toe te laten vangen. Zo verliest zij geen interesse. Wat ook helpt om het interessant te houden, is om van snelheid te wisselen. Zwaai de ene keer heel snel met een hengel, en daarna rustig.

Na het spelen moet je jouw kat altijd een beloning geven. Bijvoorbeeld met een trappelkussen of met een snoepje. Dit geeft jouw kat het gevoel dat de 'jacht' niet nutteloos is geweest en voorkomt frustratie.

Kattenspeeltjes bestellen bij Krabpaal.nl

Naast een ruime keuze in kattenspeeltjes, hebben onze medewerkers veel kennis. Zowel over de producten die wij verkopen, als over katten. Daarom kun je altijd bij ons terecht met al je vragen!

Katten kunnen soms ruig spelen, waardoor er soms een speeltje sneuvelt. Gelukkig bieden wij een snelle verzending. Hierdoor heb je een vervangend speeltje de volgende dag al in huis!