Toont alle 3 resultaten

Handige kattenbakschep kopen voor je kattenbak

Een kattenbakschep lijkt misschien eenvoudig. Toch zijn er veel verschillende kattenbakscheppen verkrijgbaar: denk bijvoorbeeld aan fijne scheppen, grove scheppen, met zakjes, zonder zakjes, met handvat, in de vorm van een cup, en meer. Bij ons vind je meerdere varianten, zodat je zelf kunt kiezen wat jij het prettigst vindt.


Waarom heb je een kattenbakschep nodig?

Een kattenbakschepje bespaart je veel werk. Met behulp van een kattenbak schep wordt het opruimen van de ontlasting een gemakkelijke opgave. Je hoeft niet steeds de vulling te vervangen. Een zak vulling gaat dan ook langer mee, wat weer scheelt in de kosten.

Ook helpt een schepje voor de kattenbak tegen de geur. Als je regelmatig met een kattenbak schep door de bak gaat, ruikt de bak minder sterk. Een kattenbakschepje is daarom handig voor een bak die bijvoorbeeld in de woonkamer staat. Zo geeft de kattenbak geen overlast.

Katten zijn hygiënische dieren en gaan graag naar een schoon toilet. Een kattenbak schep houdt de bak schoon. Dit zorgt ervoor dat jouw kat met plezier gebruikmaakt van de bak!

De gezondheid van jouw kat

Een kattenbak schep helpt je om de gezondheid van jouw kat goed in de gaten te houden. De uitwerpselen van een kat vertellen namelijk veel over de gezondheid. Met een kattenbakschepje kan je de uitwerpselen regelmatig controleren. Zo weet je het precies wanneer er iets aan de hand is met jouw kat!

Hoe vaak moet je een kattenbak scheppen?

Je moet dagelijks de klonterende vulling uit de kattenbak scheppen met een schepje voor de kattenbak. De vulling wordt hierdoor wel steeds iets minder, dus vul deze om de paar dagen weer aan.

De kattenbak zelf kan het beste één keer in de twee weken geleegd worden. De kattenbak kan daarna weer worden aangevuld met nieuwe vulling.

Het wordt aangeraden om elke maand de kattenbak grondig schoon te maken. Dit kan je doen met warm water en afwasmiddel. Het gebruik van schoonmaakmiddel wordt afgeraden, gezien dit giftig kan zijn voor je kat.

Hoe houd ik een kattenbakschepje schoon?

Je kunt de uitwerpselen uit de kattenbak scheppen met een kattenbak schep en in een vuilniszak doen. Wij bieden een kattenbak schepje met poepzakjes aan. Dit maakt het schoonmaken erg gemakkelijk! De poepzakjes kunnen worden gedeponeerd bij het restafval.

Na gebruik van het kattenbakschepje, kun je deze het beste afspoelen met warm water. Om de kattenbak schep grondig schoon te maken, kun je afwasmiddel gebruiken.

Kattenbakken

Ook voor verschillende soorten kattenbakken ben je bij ons aan het juiste adres! Van open kattenbakken tot dichte kattenbakken, wij hebben het allemaal!

Waarom bestel je jouw kattenbakschep bij Krabpaal.nl?

Bestel een kattenbak schepje bij ons en wij bezorgen het snel en netjes bij jou thuis. Daarnaast vind je bij ons ook veel andere spullen voor jouw kat. Zoals krabpalen, kattenspeeltjes en kattenmeubels die mooi staan in het interieur!

Heb je vragen of heb je advies nodig? Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar via de telefoon, mail en chat!