Toont alle 3 resultaten

Handige kattenbakschep kopen voor je kattenbak

Een kattenbakschep lijkt misschien eenvoudig. Toch zijn er veel verschillende kattenbakscheppen verkrijgbaar: denk bijvoorbeeld aan fijne scheppen, grove scheppen, met zakjes, zonder zakjes, met handvat, in de vorm van een cup, en meer. Bij ons vind je meerdere varianten, zodat je zelf kunt kiezen wat jij het prettigst vindt.


Waarom heb je een kattenbakschep nodig?

Een kattenbakschepje bespaart je veel werk. Met behulp van een kattenbak schep wordt het opruimen van de ontlasting een gemakkelijke opgave.

Langer met je kattenbakvulling

Door regelmatig te scheppen met je kattenbakschep, hoeft je niet steeds alle vulling te vervangen. Een zak vulling gaat dan ook langer mee, wat scheelt in de kosten. Zeker wanneer je kiest voor een klontvormende kattenbakvulling!

Vieze geurtjes tegengaan

Ook helpt een schepje voor de kattenbak tegen de geur. Als je regelmatig met een kattenbak schep door de bak gaat, ruikt de bak minder sterk. Een kattenbakschepje is daarom handig voor een bak die bijvoorbeeld in de woonkamer staat. Zo geeft de kattenbak geen overlast.

Een gelukkige kat

Katten zijn hygiënische dieren en gaan graag naar een schoon toilet. Een goede en handige kattenbak schep houdt de bak schoon, en maakt dat het makkelijker wordt om elke dag even de ontlasting uit de bak te scheppen. Dit zorgt ervoor dat jouw kat vervolgens met plezier gebruikmaakt van de bak!

De gezondheid van jouw kat

Een kattenbak schep helpt je om de gezondheid van jouw kat goed in de gaten te houden. De uitwerpselen van een kat vertellen namelijk veel over de gezondheid. Met een kattenbakschepje kan je de uitwerpselen regelmatig controleren. Zo weet je het precies wanneer er iets aan de hand is met jouw kat!

Hoe vaak moet je een kattenbak scheppen?

Iedereen weet dat het goed is om een kattenbak regelmatig te reinigen. De ene schoonmaakbeurt is echter de ander niet. Daarom hebben we de onderstaande stelregels, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.

Dagelijks

Je moet dagelijks de klonterende vulling uit de kattenbak scheppen met een schepje voor de kattenbak. De vulling wordt hierdoor wel steeds iets minder, dus vul deze om de paar dagen weer aan.

Eén keer per twee weken

De kattenbak zelf kan het beste één keer in de twee weken geleegd worden. De kattenbak kan daarna weer worden aangevuld met nieuwe vulling.

Elke maand

Het wordt aangeraden om elke maand de kattenbak grondig schoon te maken. Dit kan je doen met warm water en afwasmiddel. Het gebruik van schoonmaakmiddel wordt afgeraden, gezien dit giftig kan zijn voor je kat.

Hoe houd ik een kattenbakschepje schoon?

Je kunt de uitwerpselen uit de kattenbak scheppen met een kattenbak schep en in een vuilniszak doen. Wij bieden een kattenbak schepje met poepzakjes aan. Dit maakt het schoonmaken erg gemakkelijk! De poepzakjes kunnen worden gedeponeerd bij het restafval.

Na gebruik van het kattenbakschepje, kun je deze het beste afspoelen met warm water. Om de kattenbak schep grondig schoon te maken, kun je afwasmiddel gebruiken.

Verschillende soorten kattenbakken

Ook voor verschillende soorten kattenbakken ben je bij ons aan het juiste adres! Van open kattenbakken tot dichte kattenbakken, wij hebben het allemaal! Bij sommige kattenbakken wordt standaard een schepje geleverd. Kijk hier goed naar, dan weet je of je een kattenbakschepje bij moet bestellen.

Tip: luieremmer voor kattenbakvulling

Ben jij op zoek naar een handige manier om je kattenbakvulling weg te gooien? Maak dan gebruik van een luieremmer! Deze zijn vaak voorzien van een systeem waardoor er geen geur doorheen komt, en je dus eenvoudig de zakjes kattenbakvulling weg kunt gooien. Er zijn tegenwoordig ook apparaten op de markt die lijken op een luieremmer, maar specifiek gemaakt zijn om kattenbakvulling in te deponeren. Ze worden dan verkocht samen met speciale zakken, super handig!

Waarom bestel je jouw kattenbakschep bij Krabpaal.nl?

Bestel een kattenbak schepje bij ons en wij bezorgen het snel en netjes bij jou thuis. Alle kattenproducten zijn direct uit voorraad leverbaar, vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor kunnen we snelle levering waarborgen: vandaag besteld morgen in huis!

Daarnaast vind je bij ons ook veel andere spullen voor jouw kat. Denk bijvoorbeeld aan krabpalenkattenspeeltjes en kattenmeubels die mooi staan in het interieur! Ook handige accessoires voor bij je kattenbak vind je bij Krabpaal.nl, zoals een kattenbak mat.

Service van Krabpaal.nl

Heb je vragen of heb je advies nodig? Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar. We zijn bereikbaar via telefoon, maar ook via de mail en zelfs via chat, als je dat makkelijke vindt. Wij beantwoorden graag al je vragen over onze producten.