Kattenzakken: katten zijn er gek op

Je kent het wel: je koopt een mooie kattenmand, maar jouw kat kruipt liever in de zak waar deze in gekomen is. Kattenzakken spelen in op deze behoefte van de kat. In een kattenzak kan een kat heerlijk liggen, schuilen en er kan zelfs gespeeld worden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Kattenzakken

Om een kat een comfortabele rustplek te geven kun je natuurlijk ook gaan voor een katten slaapzak die te vinden is op onze website! Katten zijn namelijk niet altijd kieskeurig, zo kunnen ze zich bijvoorbeeld ook uren vermaken met een kartonnen doos. Katten vinden het daarnaast ook fijn om in een heerlijke warme zak te slapen.

Maar zo’n kattenzak biedt natuurlijk iets meer slaapcomfort! Bij ons zijn alle heerlijke zachte kussens voor de kattenzakken in verschillende kleuren te verkrijgen.

Zo zijn er warme, zachte kussens in het rood en lichtbruin, maar ook in paars en roze. Er zijn dus verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur. De kattenzakken zijn tevens gemaakt van recyclebaar materiaal.

Onze kattenslaapzakken hebben een afmeting van ongeveer 50 x 50 cm.

Heerlijk uitrusten

Nu lijken katten ogenschijnlijk luie dieren, maar dat is lang niet altijd het geval. Van nature zijn ze namelijk ook hartstikke energiek en bewegen ze veel! Waarschijnlijk heb je ook zo’n kat die het liefste overal in klimt. Na zo’n intensieve klim sessie, kun je waarschijnlijk ook wel voorstellen dat het voor een kat ook fijn is om daarna lekker uit te rusten.

Daarnaast kost de spijsvertering ook veel energie. Om dit goed te laten verlopen heeft een kat dus voldoende slaap nodig. Wist je dat katten wel 16 of 20 uur per dag kunnen slapen? Als een kat namelijk een dutje doet, hoort hij nog wel alles om zich heen.

Je kent het wel, er is een geluid en de slapende kat draait zich meteen om. Katten gaan tevens ook meer slapen naarmate ze ouder worden. In een kattenslaap zak kunnen katten en kleine honden slapen!

Kattentunnels en kattenmanden

Bij ons vind je nog veel meer accesoires waar katten in kunnen slapen of spelen, zoals de kattentunnel! In deze tunnels kan jouw kat lekker spelen en zich verstoppen. Heb je liever geen kattenzak, maar zoek je wel een fijne slaapplek voor jouw kat. Kies dan voor een van onze kattenmandjes

Andere kattenbenodigdheden

Naast alle soorten krabpalen en andere kattenmeubels hebben wij natuurlijk nog veel meer kattenbenodigdheden in ons assortiment! Zo hebben we leuke speeltjes waar de kat mee kan spelen maar ook kattenbakken, hangmatten en krabtonnen. Dus kijk eens verder en ontdek wat nog meer aansluit bij de behoeften van jouw kat!

Wij hebben ook catnip spray! En dit is ideaal als beloningsmiddel en om jouw kat kennis te laten maken met een nieuw kattenmeubel. Katten krijgen namelijk een euforisch gevoel van catnip, ze voelen zich dus erg aangetrokken tot het kattenkruid.

Het is overigens niet schadelijk of verslavend voor een kat. Een goed krabmeubel is een essentieel onderdeel van het interieur als je een kat in huis hebt om ervoor te zorgen dat hij niet aan jouw meubels gaat krabben.

Al onze krab palen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig sisal om zo de nagels scherp te houden van de kat. Daarnaast zijn ze ook voorzien van pluche bekleding waar uw huisdier gebruik van kan maken om zo comfortabel te kunnen slapen.

Katten krabben om hun nagels te ontdoen van oude nagelhoezen, dit draagt daarom bij aan gezonde nagels! Katten krabben ook om hun territorium af te bakenen.

In hun voetzolen zitten namelijk geurklieren. Door het krabben komt deze geur vrij. Zo weet de kat dat dit zijn territorium is. Hierdoor maakt de kat vaker gebruik van zijn krabpaal, simpelweg omdat het een veilige plek voor ze is.

Onze krabpalen zijn voorzien van robuuste vezels als sisal. Hier kan een kat naar hartenlust aan krabben. Heb je een actieve kat in huis? Die houdt van klimmen en spelen?

Dan is het verstandig om een krabpaal aan te schaffen met speelmogelijkheden en meerdere plateaus. En hoe groter de krabpaal, hoe meer van deze opties erop zitten! En groter kan natuurlijk ook in de hoogte, zo bespaar je tegelijkertijd ruimte.

Soorten krabpalen

In ons assortiment hebben we vele soorten krabpalen. Er is voor ieder wat wils! Het is echter wel een goed idee om je even te verdiepen in de behoeften van jouw kat.

Als je weet wat jouw kat nodig heeft kun je daar de krabpaal op afstemmen! Heb je een kat die veel slaapt? Dan is het handig om een krabpaal te hebben met een kattenhuis.

Hier kan de kat zich dan rustig terugtrekken. Heb je een kat die erg actief is? Dan is een krabpaal met meerdere plateaus een goed idee. Zo kan de kat lekker klimmen.

Ook hebben wij krabpalen met diverse speeltjes eraan. Hier kan een actieve kat zijn energie goed in kwijt!

En natuurlijk hebben we ook krabpalen met een andere look. Zo hebben we krabpalen met allerlei soorten pluche. Maar we hebben ook krabpalen met vilt of jute!

Elke krabpaal heeft zijn eigen, unieke uiterlijk. Dus kijk eens wat het beste past bij jou en je geliefde kat!