Krabtonnen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

12 artikel(en)

per pagina

1

12 artikel(en)

per pagina

1

Een krabton, waarom?

Een perfecte manier voor uw kat om te relaxen in stijl en comfort, is toch wel door het gebruik van een kattenkrabton. Een belangrijke factor bij het uitzoeken van een kattenkrabton is de grootte van uw kat, een krabmeubel moet namelijk wel voldoende hoog zijn. Het is van belang dat de kat volledig uitgestrekt aan de ton moet kunnen krabben, zo kunt u deze lengte ook het beste aanhouden voor het plateau van de kattenkrabton. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met vele soorten, maten en kleuren krabtonnen van hoogwaardige kwaliteit!

Kattenkrabtonnen, een persoonlijke ruimte voor uw kat.

Het is belangrijk dat katten hun gevoelens kunnen uiten, dat doen ze regelmatig met het krabben aan voorwerpen. Een kat voelt namelijk sneller en vaker stress aan dan mensen, dit maakt de kat een stemmingsgevoelig diertje. Een kat die namelijk veel stress voelt, of bijvoorbeeld opgewonden is gaat eerder krabben aan voorwerpen dan een kat die hier geen last van heeft. Ook krabben katten om hun nagels aan te scherpen en zich te ontdoen van hun oude nagelhoezen. Ten slotte is het belangrijk voor katten om hun territorium te markeren, dit doen ze ook door te krabben omdat hier een bepaalde geur door vrijkomt. Door een krabmeubel te plaatsen geeft u uw kat dus zijn eigen persoonlijke plekje in huis.

Katten Accessoires.

Katten accessoires bevinden zich ook in ons uitgebreide assortiment aan kattenartikelen. Zo hebben wij ook verschillende soorten kattentuigjes in ons assortiment! Kattentuigjes zijn vooral bedoeld voor echte binnen-katten. Deze katten komen vaak niet aan hun dagelijkse hoeveelheid beweging. Door een kattentuigje aan te schaffen kunt u dagelijks een stuk met uw kat gaan wandelen zodat deze zijn conditie en gewicht op pijl kan houden. Ook is een kattentuigje een handige manier om uw kat aan te lijnen in de tuin zonder deze kwijt te raken!

Natuurlijk zijn ook al onze kattentuigjes van een hoogwaardige kwaliteit en te verkrijgen in verschillende maatvoeringen. Natuurlijk hebben wij ook kattentuigjes in de maat van kittens, Maine Coon katten en de reguliere kat in allerlei verschillende kleuren en prints, zo kunt u altijd wel een kattentuigje vinden die bij uw kat past!

Snelle levering van uw bestelde producten.

Door vrijwel alle producten voorradig te hebben in ons magazijn is het mogelijk om het product dezelfde dag nog te verzenden. Dus op werkdagen voor 17:30 een krabmeubel besteld, is doorgaans de volgende dag in huis. En vanaf een besteding van €50,- betaald u geen verzendkosten.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.