Resultaat 1–16 van de 57 resultaten wordt getoond

De beste aanbiedingen van Krabpaal.nl


Waarom in de krabpaal sale online kopen?

Bij Krabpaal.nl vind je de mooiste krabpalen in allerlei soorten en maten. Wil je graag wat voordeliger uit zijn, dan is het aan te raden om een kijkje te nemen bij onze mooie krabpaal aanbieding!

Een goede krabpaal van hoge kwaliteit draagt bij aan het vertonen van prettig gedrag. Je zou kunnen concluderen dat een goede krabpaal bijdraagt aan een vrolijkere kat in huis. Een degelijke krabpaal zal beter passen binnen het interieur en maakt jouw kat erg gelukkig. Wanneer je voordeliger uit bent zal je met nog meer plezier van de krabpaal kunnen genieten.

Waarom een krabpaal van onze kattenkrabpaal outlet?

Een kat heeft meerdere redenen om regelmatig te krabben, de meeste van deze redenen zijn volledig natuurlijk en zijn door de mens niet te voorkomen of af te leren. Zo mag een kat graag rekken en strekken. Dit doen ze om de spieren soepel te houden, hiervoor gebruiken ze dus een krabpaal. Maar dit is slechts één van vele redenen, dus neem snel een kijkje in het ruime assortiment van de krabpaal outlet op onze website met de mooiste krabpalen tegen scherpe prijzen.

Katten krabben ook om hun nagels scherp en gezond te houden. Tijdens het krabben verliezen katten namelijk oude nagelhoezen en de schilferige laag van de nagels wordt verwijderd. Een van de belangrijkste redenen waarom een kat krabt is om zijn territorium af te bakenen.

In zijn voetzolen zitten namelijk geurklieren, door te krabben komt de geur van de kat op de krabpaal. Hierdoor wordt de krabpaal beschouwd als het territorium van jouw kat waardoor ze de krabpaal zullen gaan zien als onderdeel van hun veilige omgeving. Dit zal er voor zorgen dat jouw kat vaker gebruik zal maken van de leuke krabpaal.

Kortom, krabben biedt een kat ontspanning en het nodige onderhoud. Het is belangrijk voor een kat en zullen er van genieten, zeker wanneer de krabpaal is uitgerust met robuuste vezels. Hierbij kun je denken aan vezels zoals sisal, waar ook al onze krabpalen mee uitgerust zijn, hier kan jouw kat gerust aan krabben om zijn energie kwijt te raken of om de frustraties te uiten.

Hoe kies ik de beste krabpaal voor mijn kat?

Niet elke kat is hetzelfde en zo heeft dus ook niet elke kat dezelfde behoeftes. Voordat je een voordelige krabpaal koopt is het zeker aan te raden om zorgvuldig te kijken naar de voorkeuren en behoeftes van jouw kat.

Houdt jouw kat van klimmen, dan is het belangrijk om een grote krabpaal aan te schaffen met meerdere verdiepingen en plateaus, zodat hij lekker kan klauteren. Houdt de kat van overzicht, kies dan een hoge krabpaal (zoals de plafond krabpaal) zodat jouw kat het overzicht goed kan behouden en fijn van bovenaf zijn omgeving in de gaten kan houden.

Ook deze opties bieden wij aan, om zo ook jouw kat te voorzien van een krabpaal die is afgemeten op zijn of haar specifieke voorkeuren. Zodat de kans dat jouw kat er veel gebruik van zal maken toeneemt.

Daarnaast is het ook heel belangrijk om te letten op de grootte van jouw kat, grote katten soorten hebben een stevige krabpaal nodig zodat deze niet omvalt. Let hierbij dus op een verstevigde bodemplaat en sisalstammen met een minimale dikte van 12 centimeter.

Ook moet een zware kat zich helemaal uit kunnen strekken tegen de krabpaal. De krabpaal moet hoog genoeg zijn, ook wanneer de kat volgroeid is. Bij elke krabpaal vind je de specificaties en de product informatie, lees deze goed zodat je goed geïnformeerd een krabpaal voor jouw grote kat kunt uitzoeken.

Heb je een erg speelse kat, dan is het handig en vermakelijk wanneer jouw kattenkrabpaal ook diverse speelmogelijkheden bevat. Op deze manier kan jouw kat zich helemaal uitleven op de krabpaal.

Wij hebben veel krabpalen beschikbaar waar verschillende speeltjes aan bevestigd zijn, denk daarbij bijvoorbeeld aan balletjes aan een touwtje, dikker sisal touw en kleine muisjes. Zo weet je zeker dat jouw kat wordt voorzien in zijn behoefte om te spelen en wordt hij tegelijkertijd voorzien van zijn dagelijkse dosis lichaamsbeweging. Dit is belangrijk wanneer je een huiskat hebt.

Is het bij jou thuis vaak druk of merk je dat jouw kat vaak rustige plekjes op zoekt. Dan is het verstandig om voor de kat een krabpaal te kiezen met een kattenhuis. Zo kan de kat de drukte ontsnappen door zich terug te trekken in het kattenhuis, waar hij heerlijk kan slapen of kan uitrusten.

Ben je op zoek naar een goedkope krabpaal voor meerdere katten, dan is het handig om te kijken of de krabpaal het gewicht aan kan. Hiervoor moet je rekening houden met het totale gecombineerde gewicht van beide katten.

Een goede indicator voor de stevigheid van de krabpaal is de dikte van de stam, hoe dikker deze is, hoe steviger de krabpaal waardoor hij meer gewicht aan kan. Daarnaast is de stevigheid van de bodemplaat ook belangrijk, deze is vaak voor grote katten al extra verstevigt, dit is ook van belang voor een krabpaal die door meerdere katten gebruikt gaat worden.

De perfecte locatie voor de krabpaal in huis

Om ervoor te zorgen dat jouw kat de krabpaal zo vaak mogelijk gebruikt. En het meubilair overslaat om aan te gaan krabben, zijn er een paar vuistregels met betrekking tot het plaatsen van de krabpaal.

Jouw kat zal het meest frequent gebruik van van de krabpaal als deze geplaatst wordt in de zogenaamde loop van de kat. Hiermee wordt de vaste looproutes bedoeld. In de eerste plaats is het handig om te onderzoeken welke routes in huis het meest worden bewandeld. Jouw kat zal ook gebruikmaakt van dezelfde routes.

Vervolgens kun je de krabpaal het beste plaatsen langs de looproute om zo te waarborgen dat jouw kat vaak gebruik zal maken van de mooie outlet krabpaal, en sneller vertrouwd wordt met de aanwezigheid van de krabpaal in huis.

Zoals je zelf hoogstwaarschijnlijk ook merkt is dat je niet vaak in de hoeken van de kamer wandelt. Aangezien je jezelf niet in die hoeken bevindt zal een kat dat dit ook minder snel gaan doen. Waardoor dit soort plekken minder geschikt zijn voor het plaatsen van een krabpaal.

Maak de krabpaal onweerstaanbaar met Catnip!

Elke kat is anders en heeft een eigen willetje, zo zijn er ook katten die niet meteen gecharmeerd zijn van de nieuwe krabpaal. Het is natuurlijk wel zo fijn als jouw kat stopt met krabben aan het meubilair en zich gewoon bezighoudt met de nieuwe krabpaal!

Desalniettemin hebben wij wel een goede oplossing die dit probleem weet te voorkomen. Met behulp van zogenaamde catnip spray. Als je graag wilt dat jouw kat sneller de krabpaal gaat gebruiken dan is het handig om bij de aanschaf van jouw krabpaal er catnip spray bij te bestellen.

In het Nederlands wordt Catnip ook wel Kattenkruid genoemd, omdat katten zich zo extreem aangetrokken voelen tot Catnip hebben wij in ons assortiment Catnip Spray om op de krabpaal te gebruiken. Zodra jouw kat merkt dat er Catnip op de krabpaal zit zal hij dit in eerste instantie gaan onderzoeken. Vervolgens kunnen er verschillende reacties plaatsvinden, over het algemeen roept catnip een euforisch gevoel bij ze op dat enkele minuten aanhoudt.

Om een design krabpaal interessant te houden voor jouw kat raden wij aan om de krabpaal één keer per week in te spuiten met catnip spray. Je kunt deze spray overigens ook op andere kattenmeubels en krabpalen gebruiken.

Het fungeert overigens ook goed als beloningsmiddel bij goed gedrag. Het is zo dat niet elke kat hetzelfde reageert op Catnip en dat is genetisch bepaald. Naast het feit dat Catnip heel erg handig is voor krabpalen is Catnip ook een beloningsmiddel. Dit kun je gebruiken op andere kattenbenodigdheden zoals speeltjes.

Catnip is overigens volledig veilig in gebruik voor jouw kat. Het heeft ook geen verslavende werking, dus je kunt de spray met een gerust hart gebruiken.

Uitstekende service

Op zoek naar een aanbieding, krabpaal. Genoeg keuze uit een krabpaal kat goedkoop.

Bij Krabpaal.nl beschikken wij over veel kennis op het gebied van katten en kattenbenodigdheden. Dit is waarom je met elke vraag bij ons terecht kunt voor een passend advies.

Kun je geen keuze maken uit een krabpaal goedkoop?  Wij kunnen je daarbij helpen om zo tot een goede oplossing te komen, zo hebben we ook de kattenbak groot, voor grotere huistijgers zoals de Maine Coon.