Kattenbakken

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Kattenbak kopen? / kattenbakken kopen?

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Kattenbak kopen?

Een kattenbak is één van de belangrijkste middelen die in huis moet worden gehaald bij het aanschaffen van een kat. Op onze website vindt u verschillende soorten, maten en kleuren bakken tegen een betaalbare prijs. Door het gebruik van een hoogwaardige kwaliteit kunststof is het realiseren van een lange levensduur van de door u bestelde kattenbak.

Wij bieden gesloten kattenbakken aan, maar ook de bakken inclusief schepje en een geurfilter mogen niet ontbreken. Bij een kattenbak met geurfilter worden alle nare geurtjes die van de kattenbak af komen geneutraliseerd zodat u hier minder last van heeft.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een kattenbak die eenvoudig te reinigen is? Ook die behoren tot ons uitgebreide assortiment aan kattenbakken. Het enige wat u hoeft te doen is een hendel over te halen waardoor de ontlasting makkelijk in een afvalbak terecht komt. Een voordeel van dit ingebouwde systeem is dat er geen gebruik wordt gemaakt van elektriciteit.

Waarom een kattenbak?

Katten zijn van nature schone dieren, die als ze hun behoefte hebben gedaan, deze het liefst willen ingraven. Daarnaast kunnen sommige katten ook veel beter ruiken dan mensen, ze nemen geuren dus eerder waar dan wij, hierdoor kan hij snel overweldigd worden door een sterke geur die uit de kattenbak komt. Zorg er daarom voor dat u de kattenbak goed schoon houdt en schep deze dagelijks schoon. Hoogstwaarschijnlijk vindt u het ook niet fijn om op een smerige wc te zitten, jouw kat denkt daar hetzelfde over. Een kat kan goed ruiken en kan daarom nogal snel overweldigd worden door een sterke geur die uit de kattenbak komt. Zorg ervoor dat de kattenbak tijdig wordt schoongemaakt. Kies daarnaast ook het juiste formaat kattenbak zodat uw kat past in de bak en deze niet te klein is. Heeft u een grote kattensoort? Ga dan voor een grote kattenbak.

De plaats van de kattenbak bepalen

Het is verstandig om eventjes goed na te denken over de plaats van de kattebak, deze moet makkelijk toegankelijk zijn voor jouw kat. Het liefste niet in een looproute (in tegenstelling tot een krabpaal) en het liefst ook niet vlakbij de voederbak. Daarnaast is het ook niet handig om de cat kattenbak naast een wasmachine of droger te zetten, het geluid van de machine kan namelijk afschrikken waardoor hij minder gebruik gaat maken van de kattenbak. Zoek tevens ook naar de juiste kattenbakvulling en kijk wat de voorkeur heeft van uw kat.

Krabpaal kopen?

In ons assortiment hebben we ook vele soorten krabpalen en krabtonnen. Het is echter wel een goed idee om u even te verdiepen in de behoeften van uw kat want als u weet wat uw kat nodig heeft kunt u daar de krabpaal op afstemmen! Zo is het belangrijk dat uw kat zich helemaal kan uitrekken tegen de kattenkrabpaal. Katten willen zich namelijk helemaal uit kunnen strekken tegen de krabpaal om zo hun souplesse te behouden. Bij grote katten als de Maine Coon, is het belangrijk dat de krabpaal voldoende stevig en stabiel is zodat deze niet omvalt als uw kat er gebruik van maakt. Een krabpaal voor grote katten wordt extra stevig door dikke sisalstammen die tenminste een doorsnede hebben van 12 centimeter. Ook is het belangrijk dat de bodemplaat genoeg tegengewicht biedt en dus extra verstevigd is. Deze informatie kunt u allemaal terugvinden in de omschrijving en in de specificaties. Niet alle grote krabpalen zijn dus geschikt voor grote katten, let hier dus goed op.

Andere kattenmeubels

Heeft u een kat die graag naar buiten kijkt? Dan is een radiatorhangmat ook heel erg leuk om te bestellen. Deze kattenhangmat kunt u gemakkelijk aan uw radiator bevestigen zodat uw kat straks een warme ligplek heeft. Als u weinig ruimte tot uw beschikking heeft, dan is een krabplank ook een zeer goede uitkomst als alternatief voor een krabpaal. Een krabplank neemt in verhouding weinig ruimte in beslag aangezien u de plank aan de muur kunt bevestigen met de bijgeleverde schroeven. Daarnaast kan uw kat alsnog haar hartenlust krabben om op deze manier zijn nagels gezond en scherp te houden. Ook voor verschillende soorten kattenbakken bent u bij ons aan het juiste adres, van open bakken tot automatisch, wij hebben het allemaal.

Uitstekende service

Onze medewerkers verdiepen zich in elk product dat op onze website staat. Daarnaast beschikken ze over veel kennis op het gebied van katten en kattenbenodigdheden. Dit is waarom u met elke vraag bij ons terecht kunt voor een passend advies. Weet u bijvoorbeeld niet welke kattenbak het beste is? Wij kunnen u daarbij helpen om zo tot een goede oplossing te komen, zo hebben we ook de kattenbak groot, voor grotere huistijgers zoals de Maine Coon.