Kattenbakken

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Kattenbak kopen? / kattenbakken kopen?

14 artikel(en)

per pagina

1

14 artikel(en)

per pagina

1

Waarom een kattenbak kopen / kattenbakken kopen?

Een kattenbak is één van de belangrijkste middelen die in huis moet worden gehaald bij het aanschaffen van een kat. Bij ons vindt u verschillende soorten, maten en kleuren bakken tegen een betaalbare prijs. Door het gebruik van een hoogwaardige kwaliteit kunststof is het realiseren van een lange levensduur van de door u bestelde kattenbak.

Wij bieden kattenbakken aan in een simpele variant, maar ook bakken inclusief schepje en een geurfilter mogen niet ontbreken. Bij een kattenbak met geurfilter worden alle nare geurtjes die van de kattenbak af komen geneutraliseerd zodat u hier minder last van heeft. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een kattenbak die eenvoudig is? Ook die behoren tot ons uitgebreide assortiment aan kattenbakken. Het enige wat u hoeft te doen is een hendel over te halen waardoor de ontlasting en klonten van de urine door het filter in een afvalbak terecht komen. Een voordeel van dit ingebouwde systeem is dat er geen gebruik wordt gemaakt van elektriciteit. Als kers op de taart wordt er hier gebruikt gemaakt van een koolstoffilter om nare geuren te voorkomen. Er zijn dus vele verschillende soorten kattenbakken.

Belangrijk is dat u het juiste formaat kattenbak kiest. Als de kattenbak te klein is zal uw kat hier ook minder snel gebruik van maken. Gebruikt uw kat de bak niet voldoende? Dan kan dat verschillende redenen hebben. Een belangrijke oorzaak van dit probleem kan zijn dat de bak niet op de juiste plaats staat. Een ander is weer dat uw kat niet kan wennen aan de structuur van het kattengrind. Het kan zijn dat deze te hard is.

Ook voor al uw krabpalen!

Naast de vele kattenbakken hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan krabpalen voor u samengesteld. We zijn niet voor niet dé specialist in kattenbenodigdheden! Krabpalen zijn er ook in verschillende soorten, maten en designs. Voor kleine en grote kattenrassen. Zo kunt u altijd wel een krabpaal vinden die bij uw kat past. De juiste krabpaal is dus al snel gevonden.

Maar hoe vindt u de juiste krabpaal bij uw kat? Ten eerst is het belangrijk om het formaat van uw kat aan te houden als hij zich in een gestrekte houding bevindt. Een andere factor om rekening mee te houden is het gewicht van uw kat. De krabpaal moet namelijk niet kunnen kantelen als uw kat aan het klimmen en klauteren is. Het vinden van de juiste krabpaal is dus helemaal geen moeilijke klus!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.