Krabpalen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Artikelen 1 tot 15 van 110 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
8

Artikelen 1 tot 15 van 110 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
8

Waarom Krabpalen?

Welke kattenliefhebber kent het niet... Een kat die aan uw bank krabt, met als gevolg dat de bank binnen korte tijd volledig is beschadigd. Een krabpaal biedt uitkomst. Zorg er voor dat uw kat zich focust op de krabpaal i.p.v. uw prachtige bank. Er zitten natuurlijk nog meer voordelen aan een krabpaal voor uw kat. Zo verminderen onze krabmeubelen niet alleen de kans op krabschade aan uw tafel, dressoir of andere meubelen. Ook kan een krabpaal een oplossing bieden voor bijvoorbeeld overgewicht of andere gewichtsproblemen bij uw kat. kattenkrabpalen zijn namelijk het perfecte attribuut om te beklimmen. Hiermee houdt uw kat ook nog eens zijn conditie op pijl.

Welke kattenkrabpalen voor welke katten?

Bij de aanschaf van een krabmeubel is het belangrijk om te kijken naar de grootte van uw kat. Niet alle krabpalen zijn geschikt namelijk geschikt voor elke kat. Het mag namelijk niet zo zijn dat als uw kat aan het klimmen is, dat de krabpaal ineens gaat kantelen. Ook is de lengtemaat van de krab paal een belangrijk aspect. Uw kat moet zich namelijk in gestrekte houding kunnen krabben.

Het gedrag van uw kat is ook belangrijk, de meeste katten vinden het fijn om ergens hoog te slapen. Wanneer uw kat dit gedrag vertoont is het aan te raden om een hogere krabpaal aan te schaffen. Als uw kat niet zo’n klimmer is, voldoet een middelgrote krabpaal prima.

Katten krabben nu eenmaal, dat is een natuurlijk niet af te leren gedrag. Een kat is van nature een territoriaal dier, dit wil zeggen dat hij zijn “vaste omgeving” markeert met zijn eigen geur. Door te krabben laat de kat zijn eigen specifieke geur achter op allerlei voorwerpen om zo zijn eigen vertrouwde omgeving te kunnen creëren.

Ook om gezondheidsredenen wordt er flink gekrabd. Zo’n paar nagels moet natuurlijk wel gezond, sterk en scherp blijven. Eens in de zoveel tijd moet uw kat zich ontdoen van een oud paar nagelhoezen waaronder de nieuwe verscholen zitten. Er is natuurlijk geen andere manier om deze nagelhoezen kwijt te raken dan door te krabben. Het krabgedrag van uw kat kan dus logisch verklaard worden. Natuurlijk is het verstandig om dit gedrag voor te zijn doormiddel van een krabpaal.

Overige kattenbenodigdheden.

Naast krabmeubelen hebben wij ook een arsenaal aan kattenspeeltjes, krabplanken, krabtonnen, kattenzakken en krabbelkleedjes. Op deze manier proberen wij u een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Voor al uw kattenbenodigdheden bent u bij ons dus in vertrouwde handen.

Natuurlijk duurt wachten altijd lang. Daarom proberen wij voor u een zo snel mogelijke levering kunnen te realiseren. Als u op werkdagen voor 17:30 besteld, dan heeft u de bestelling normaliter de volgende dag nog in huis!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Dit doen we om dé perfecte gebruikerservaring neer te zetten en te zorgen dat het voor jou zo prettig mogelijk is om bij ons te winkelen. Heb je zelf nou niet zo zin in een perfecte website? Dan kan jij zelf kiezen welke cookies je toestaat.